PET PET

Koss PORTA PRO (doživotná záruka)

Zobraziť katalóg
Koss PORTA PRO (doživotná záruka)
4,9 27 hodnotení
Slúchadlá náhlavní, otevřená, skládací, frekvenční rozsah 15Hz-25kHz, citlivost 101dB, jack 3.5mm, kabel 1.2m
Kód:  JK165a1 Rozšírená záruka +75 mesiacov Produktové číslo:  PPROI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss PORTA PRO (doživotná záruka)


Kvalita slúchadiel PORTA PRO

V roku 1984 bola táto ikona medzi slúchadlami prvýkrát predstavená a na radosť všetkých oddaných nadšencov si až dodnes zachovala svoj originálny dizajn, výkon a predovšetkým kvalitu. Slúchadlá sú vyhľadávané najmä vďaka svojim silným a hutným basom. Vynikajú tak predovšetkým pri počúvaní elektronickej a rockovej hudby. Kombinácia kvality a nízkej ceny robí z Koss Porta Pro perfektný nákup pre každého milovníka hudby. 

Slúchadlá Koss PORTA PRO

Veľmi pohodlné slúchadlá PORTA PRO

Vďaka dvom oporným miestam (vlastné slúchadlo a molitanová opierka nad ušami) slúchadlá PORTA PRO perfektne sedia na hlave. Slúchadlá sa tak hodia do všetkých podmienok. Zvládnu byť spoločníkom aktívneho človeka na cestách, domáceho poslucháča hudby alebo hráča počítačových hier. Práve ich univerzálnosť je výbornou devízou v dnešnej uponáhľanej dobe. 

Jednoduché a skladné

Ďalšou špecialitou je bezpochyby prepínač ComfortZone, ktorým je možné vhodne rozložiť tlak na uši a na hlavu. Slúchadlá sa dajú veľmi jednoducho zložiť na minimálny rozmer. Navyše v prípade, že by sa vám na slúchadlách PORTA PRO čokoľvek poškodilo, netreba slúchadlá zahadzovať, ako to dnes býva zvykom, pretože oprava je jednoduchá a lacná. Používateľov určite poteší rozšírená záruka.

Jednoduché a skladné

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sluchátka Koss Porta Pro jsou super, mám už 2. aktuálně černé provedení s doživotní zárukou. Sluchátka mohu jen doporučit. Když člověk sluchátka často používá stane se, že se mu zničí náušníky, které na sluchátkách jsou. Díval jsem se, že existují i speciální náhradní náušníky, které vylepší vzhled sluchátek, docela škoda, že je Koss nedává už jako v základní výbavě :) Odkaz do neznáma zatím jsem nenašel lepší náušníky.

Dobrý deň vzťahuje sa doživotná záruka na molitany na sluchátka? Začínajú sa mi predierať. Ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, pred nedávnom som kupoval sluchátka Koss PORTA PRO s doživotnou zárukou ale keď som chcel zaregistrovať ich nikde na obale som nenašiel aktivačný kód. kde presne by sa mal nachádzať on ?

A vztahuje se doživotní záruka i na kabel a jack 3,5?

Dobrý deň, prečo v popise nemáte info o záruke, keď pri ostatných typoch Koss Porta pro to máte? Mať takúto info v diskusii je dosť zavádzajúce. Ďakujem za info.

Dobrý deň, zakúpil som si u Alza.cz sluchátka Koss PORTA PRO s doživotnou zárukou. Jedno zo sluchátok mi po 2 rokoch prestalo hrať. Rád by som teda uplatnil doživotnú záruku. Mám sluchátka doniesť k vám na predajňu (Holešovice) a tam mi to kolegovia budú vedieť vybaviť? Vďaka za info

Dobrý den, mám dotaz ohledně výměny zakoupeného zboží. Před několika lety jsem si u Váš zakoupil Koss Porta PRO na která jste mi po třech reklamacích dali doživotní záruku. Zboží je v naprostém pořádku a funkční, jen by mne zajímalo, zda je nějakým způsobem možné výměna barvy. Mám modrou verzi a měl bych zájem o bílou, je to možné? Děkuji za odpověď, Kareta

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to s délkou záruky. V názvu zboží je doživotní, ale v popisu vždy jen 24 měsíců. Děkuji za odpověď, Vendula

Diskusia a poradňa k Koss PORTA PRO (doživotná záruka)
Príslušenstvo pre Koss PORTA PRO (doživotná záruka) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss PORTA PRO (doživotní záruka). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koss PORTA PRO (lebenslange Garantie). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss PORTA PRO (lebenslange Garantie). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss PORTA PRO (élettartam garancia).
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií