AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

KRK 10S

Zobraziť katalóg
KRK 10S
Subwoofer Až 225 wattov špičkového výkonu, SPL: 110 dB hudobný a 113 dB špičkový, 10" Woofer, Frekvenčný rozsah: 34 Hz - 50 Hz do 130 Hz (nastaviteľné), nastaviteľná dolná priepusť, 80 Hz horná priepusť, Zaoblené predné hrany znižujúce difrakciu zvuku, Predný basreflex poskytujúci prenos nízkych kmitočtov bez spätnej väzby, Prepínač na zapnutie a vypnutie subwooferu v systéme, Bypass režim - podľa aktivivat štandardným nožným pedálom
Kód:  KRK003 Produktové číslo:  10S

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KRK 10S

Subwoofer KRK 10S je navrhnutý ako perfektný doplnok od firmy KRK Systems. Perfektne sa hodí na doplnenie basových tónov v kombinácii s reproduktormi priemeru 4" -8". Pri kombinácii s reproduktormi KRK radu Rokit alebo VTX navyše dostanete dizajnovo zladenú sústavu reproduktorov so zaoblenými hranami. Nielen, že toto zaoblenie skvele vyzerá, ale navyše pomáha potlačiť difrakciu, ktorá je typická pre obdĺžnikové debny. 10" woofer s prímesou sklenených vlákien dopĺňa predný bassreflex a spoločne reprodukujú silné a mohutné basy, ktoré sú ale presné a hladké.

Tento špičkový subwoofer ponúka dolnú priepusť, ktorého hodnotu môžete posúvať v rozmedzí 50 až 130 Hz. Vďaka tejto flexibilnej hodnote nie je problém prepojiť woofer k takmer akejkoľvek repro sústave. Na pripojenie k zdroju zvuku slúži hneď niekoľko konektorov. Symetrický XLR, RCA konektor alebo 6,3 mm jack. Samozrejmosťou je prepínač ON/OFF. Užitočný Bypass režim, ktorým sa dá premostiť pripojenie k reproduktoru a tým ho vyradiť bez nutnosti odpájania káblov možno ovládať nožným pedálom s veľkým 6,3 mm jackom.

Parametre a špecifikácia:

Reproduktor:
Typ: aktívny subwoofer s bassreflexom
Membrána: 10 "s prímes sklenených vlákien
Max. výkon: 113 dB
Dolná hranica: 34 Hz
Horná hranica: 50 až 130 Hz nastaviteľné

Zosilňovač:
Trieda: AB
Celkový výkon: 150 W

Ovládací panel:
Hlasitosť: -30 až +6 dB
Tlačidlo ON/OFF

Vstupné konektory:
Stereo XLR balanced (L + R)
Stereo balanced jack 6,3 mm (L + R)
Stereo RCA (L/R)

Výstupné konektory:
Stereo balanced XLR
Stereo RCA

Vyhotovenie:
Materiál: zosilnené 15mm MDF
Farba: Čierny vinyl/žlté membrány
Oceľová mriežka chrániaca membránu (odstrániteľná)

Rozmery:
382 x 355 x 408 mm (V x Š x H)

Hmotnosť:
17,7 kg

 

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Typ pripojenia
RCA – Cinch Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRK 10S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRK 10S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRK 10S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRK 10S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRK 10S.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií