AD homeoffice AD homeoffice

KRK Rokit 5G3

Zobraziť katalóg
KRK Rokit 5G3
5 2 hodnotení
Reproduktor – Radiálne zaoblené predné hrany, Dokonalé spracovanie, Predný bassreflex lepšie prenáša basové frekvencie, Bi-amp zosilňovač, Výkon 50W (30 + 20W), Tweeter - 1" soft dome, 5" Woofer - s prímesou sklenených vlákien. Symetrické a nesymetrické vstupy. Frekvenčný rozsah 45 Hz - 35 kHz. SPL: 106dB, cena za 1ks
Kód:  KRK001a Produktové číslo:  Rokit5G3 Stránky výrobcu

KRK Rokit 5G3

Spoločnosť KRK System patrí ku svetovo rešpektovaným výrobcom štúdiových referenčných monitorov. Inžinieri KRK zhmotnili najmodernejšiu konštrukciu pre poskytovanie prirodzeného, vyváženého zvukového spektra s minimálnym skreslením. KRK Rokit 3. generácie pokračuje v tejto filozofii, a tak podá to najlepšie bez ohľadu na hudobný štýl či žáner. Tento štúdiový reproduktor je jasnou voľbou pre profesionálov nahrávacích štúdií a umelcov, ktorí potrebujú počuť každú nuansu reprodukovaného zvuku. Osvedčí sa pri nahrávaní, mixovaní, masteringu a samozrejme aj pri výslednom prehrávaní.

Skladá sa z 1" výškového soft dome reproduktoru a 5" basového reproduktoru vyrobeného z kompozitného sklo-aramidového materiálu, vďaka čomu zaručí vysoké frekvencie, vokálnu jasnosť a rozšírené basy. Vlnovod je navrhnutý tak, aby bolo zabezpečené detailné vykreslenie zvuku v posluchovej pozícii. Aj cez predný výstup má minimalizovanú väzbu, zatiaľ čo tvar a povrch znižuje difrakčné skreslenie, ktoré býva veľkou bolesťou hranatých reproduktorov. Bi-Amp zosilňovač triedy A/B prináša vyšší výkon. Vstupné prípojky zabezpečia jednoduchú integráciu do ľubovoľnej konfigurácie systému.

Doplňujúce informácie:

Typ:
2-pásmový aktívny štúdiový monitor

Deliaca frekvencia:
2,6 kHz

Nastaviteľné basové a výškové pásmo:
-2 dB, -1 dB, 0 dB, + 1 dB

Výkon:
50 W

Vstupné konektory:
Unbalanced RCA
Balanced 1/4" TRS
Balanced XLR

Materiál debny:
MDF

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Čo potrebujem na prepojenie dvoch do televízie? Ďakujem za odpoveď

Zdravím, rád bych se zeptal, jestli po zakoupení získám pouze jeden reproduktor a budu muset koupit dva, nebo mě přijdou 2 přímo v páru.

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať či potrebujem k pripojeniu týchto reprákov k notebooku aj nejakú externú zvukovú kartu alebo prevodník a poprípade ktorý by bol dobrý. Ďakujem.

dobrý den chtěl bych se zeptat, když si koupím 2 reproduktory jak je spolu připojím? mohl by jste mi sem kdyztak prosím napsat internetovou stránku toho produktu který budu potřebovat a nebo už je to v balení? děkuji

Diskusia a poradňa k KRK Rokit 5G3
Príslušenstvo pre KRK Rokit 5G3
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRK Rokit 5G3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRK Rokit 5G3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRK Rokit 5G3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRK Rokit 5G3.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií