Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost Effaclar

Krusell EKERÖ FolioWallet 2 in 1 na Apple iPhone 7, čierne

Zobraziť katalóg
Krusell EKERÖ FolioWallet 2 in 1 na Apple iPhone 7, čierne
Puzdro na mobil – flipové
Kód:  GD385k18 Produktové číslo:  60755
Krusell EKERÖ FolioWallet 2 in 1 na Apple iPhone 7, čierne Predaj skončil

Krusell EKERÖ FolioWallet 2 in 1 na Apple iPhone 7, čierne

Tiež vás už omrzelo nosiť pri sebe neustále mobil, peňaženku a doklady, ktoré zaberajú zbytočne veľa miesta vo vašich vreckách či taške? Puzdro na mobilný telefón Krusell EKERÖ FolioWallet 2 in 1 na Apple iPhone 7 Plus v sebe všetky tieto nevyhnutnosti spája. Navyše je vyrobené z kvalitnej umelej kože, ktorá telefón dokonale ochráni. Možno ho využiť aj ako stojan a hovory sa dajú uskutočňovať aj so zavretým obalom.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkcia SMART pevne prichytí mobilný telefón
  • Puzdro má priestor na karty aj peniaze
  • Ľahko ho premeníte na stojan na telefón
  • Na výrobu boli použité kvalitné materiály
  • Obsahuje výrezy na všetky funkcie, hovor môžete uskutočňovať aj so zavretým obalom

Multifunkčné puzdro

Puzdro Krusell EKERÖ v sebe spája eleganciu s inteligenciou. Vďaka funkcii SMART k puzdru pevne pripnete mobilný telefón, ktorý bude okamžite výborne chránený pred vonkajším poškodením. Kryt môže plniť aj funkciu peňaženky či puzdra na doklady. Všetky dôležité veci tak budete mať neustále pri sebe bez toho, aby vám zaberali zbytočne veľa miesta. Jednoduchým otočením puzdro pretvoríte na praktický stojan. Magnetické zapínanie a zvýšená ochrana tlačidiel udrží váš telefón v pohodlí a bezpečí.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Krusell EKERÖ FolioWallet 2 in 1 na Apple iPhone 7, čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Krusell EKERÖ FolioWallet 2in1 pro Apple iPhone 7/8 plus, černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Krusell EKERÖ FolioWallet 2in1 für Apple iPhone 7, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Krusell EKERÖ FolioWallet 2in1 für Apple iPhone 7, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Krusell EKERÖ FolioWallet 2in1 Apple iPhone 7 készülékhez, fekete színű.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií