Kuchynské roboty s odšťavovačom

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Objem misy
1,5 l
6,7 l
-
Príkon
800 W
1700 W
-
Spôsob miešania
Planetárne
(12)
Stredový
(1)
Počet rýchlostí
2
12
-
Materiál vnútorných prevodov
Kov
(8)
Plast
(5)
Farba
Biela
(1)
Čierna
(3)
Červená
(3)
Antikoro
(4)
Strieborná
(4)
Sivá
(3)
Tyrkysová
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Kuchynský robot s odšťavovačom je skvelým pomocníkom v modernej kuchyni, ktorý spája viacero funkcií v jednom zariadení. Tento multifunkčný robot v sebe spája vlastnosti klasického kuchynského robota a odšťavovača, čo umožňuje jednoducho a efektívne zvládnuť širokú škálu kulinárskych úloh. Ako si vybrať ten pravý?Pokračovať

Na čo slúži kuchynský robot s odšťavovačom?

Hlavnou funkciou kuchynského robota s odšťavovačom je miešanie a miesenie cesta, mixovanie a príprava osviežujúcich a zdravých štiav z čerstvého ovocia a zeleniny. To znamená, že toto zariadenie umožňuje pripraviť širokú škálu pokrmov a nápojov, od kysnutého cesta na chlieb alebo koláče, až po lahodné a na živiny bohaté šťavy.

Kuchynský robot s odšťavovačom sa líši jednotlivými parametrami

Kuchynský robot s odšťavovačom je teda skvelým riešením pre všetkých, ktorí chcú mať vo svojej kuchyni multifunkčné zariadenie, ktoré uľahčí prípravu pokrmov a umožní získať chutné a zdravé šťavy. S rôznymi dostupnými parametrami a funkciami je možné vybrať si taký model, ktorý najlepšie vyhovuje vašim potrebám a preferenciám. Ak potrebujete viac informácií, prečítajte si náš článok Ako si vybrať kuchynský robot.

Z akého materiálu je kuchynský robot s odšťavovačom vyrobený?

Kuchynský robot s odšťavovačom môže byť vyrobený z kovu alebo plastu. Kovový robot je zvyčajne odolnejší a má dlhú životnosť, ale plastové modely môžu byť ľahšie a cenovo dostupnejšie.

i

Celokovový kuchynský robot s odšťavovačom je vyrobený z kvalitných kovových materiálov, ktoré zaisťujú dlhú životnosť a odolnosť. Jeho robustná konštrukcia a elegantný dizajn z neho robia nielen výkonného pomocníka v kuchyni, ale aj atraktívny doplnok vašej pracovnej plochy.

Metódy miešania, ktoré vám kuchynský robot na cesto s odšťavovačom ponúka

Kuchynský robot na cesto umožňujúci aj odšťavovanie môže mať dve rôzne metódy miešania – planetárny alebo stredový systém. Planetárny systém poskytuje účinnejšie miešanie, kedy sa misa pohybuje vo viacerých smeroch, čo zaručuje dokonalé a rovnomerné premiešanie všetkých ingrediencií. Stredový systém je jednoduchší a vhodnejší na menšie objemy a jednoduché úlohy. Je len na vás, ktorý si zvolíte.

Malý kuchynský robot je ideálnou voľbou pre tých, ktorí majú obmedzený priestor v kuchyni alebo nepotrebujú spracovať veľký objem surovín.

Rozmery a hmotnosť sa líšia v závislosti od jednotlivých modelov

Rozmery a hmotnosť kuchynských robotov s odšťavovačom sa líšia v závislosti od modelu. Zvoliť správne rozmery je dôležité, najmä ak máte obmedzený priestor v kuchyni. Objem misy je kľúčovým faktorom, ak plánujete pripravovať väčšie množstvo jedál naraz. Vyberte si taký, ktorý najlepšie zodpovedá vašim potrebám.

i

Kuchynský robot s odšťavovačom ponúka rôzne nastavenia rýchlostí, čo umožňuje prispôsobiť rýchlosť miešania alebo mixovania podľa konkrétnych požiadaviek vášho receptu.

Pre náročných profesionálov aj nadšených kuchárov je tu kuchynský robot s odšťavovačom – profi

Kuchynský robot s odšťavovačom profi je vyvinutý pre tých, ktorí hľadajú špičkový výkon a spoľahlivosť. Tento robustný a výkonný stroj je ideálnou voľbou do profesionálnych kuchýň, kde sa denne pripravuje veľké množstvo jedál. Profesionálny kuchynský robot je vybavený silným motorom, mnohými funkciami a rôznymi nadstavcami.

Hľadáte čo najlacnejší kuchynský robot s odšťavovačom? V tom prípade sa pozrite do našej kategórie kuchynský robot – akcia, kde nájdete kvalitné kúsky za zlomok pôvodnej ceny.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
14 položiek

Kuchynské roboty s odšťavovačom

V kategórii Kuchynské roboty s odšťavovačom máme práve teraz na Alza.sk celkom 14 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné kuchynské roboty s odšťavovačom Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie kuchynské roboty s odšťavovačom Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii kuchynské roboty s odšťavovačom recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií