Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Lacné zrnková káva El Puente

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
Na tejto stránke nájdete lacné zrnková káva El Puente, respektíve všetky zrnková káva El Puente zoradené od najlacnejších až po najdrahšie. Lepšie tak vyniknú produkty, ktoré sú práve cenovo najdostupnejšie. Aktuálne najlacnejším produktom v tejto kategórii je BIO zrnková káva La Perla 250 g, ktorý stojí 9,38 € vr. DPH. Nie je práve on tým pravým, čo hľadáte?
2 položky
BIO zrnková káva La Perla 250 g
Káva – zrnková, 100% Arabica, pôvod Bolívia, hmotnosť balenia 250 g
9,38 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MBaaa0524
BIO zrnková káva Marcala 250 g
Káva – zrnková, 100% Arabica, pôvod Honduras, BIO a fair Trade, hmotnosť balenia 250 g
9,55 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MBaaa0525

Lacné zrnková káva El Puente

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné zrnková káva El Puente Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie zrnková káva El Puente
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií