Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

LANCÔME Tonique Douceur & Lait Galatéis Doucer 400 ml Skincare Set

Zobraziť katalóg
LANCÔME Tonique Douceur & Lait Galatéis Doucer 400 ml Skincare Set
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Gentle Makeup Remover Milk With Papaya Extract 400ml + Softening Hydrating Toner 400ml - 34,95 €/ks
Kód:  KSDS1167 Produktové číslo:  3614272513563
LANCÔME Tonique Douceur & Lait Galatéis Doucer 400 ml Skincare Set Predaj skončil

LANCÔME Tonique Douceur & Lait Galatéis Doucer 400 ml Skincare Set

Darčeková kozmetická sada pre ženy LANCÔME Duo Douceur obsahuje veľmi kvalitné prípravky na čistenie pleti, a to čistiace fluidum a pleťovú vodu. Zjemňujúce čistiace fluidum Galateis Douceur (Gentle Makeup Remover Milk With Papaya Extract) s objemom 400 ml účinne pleť, oči a pery čistí a odstraňuje make-up a všetky nečistoty. Zanecháva príjemný pocit sviežosti a čistoty, vaša pleť bude zamatovo hebká, jemná a vyživená. Jeho ľahká textúra sa ľahko nanáša a umožňuje pleti voľne dýchať. Zloženie fluida je obohatené o prírodné výťažky z papáje a ananásu,ktoré pleť upokojujú. Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti vrátane citlivej.

Kľúčové vlastnosti luxusnej dámskej kozmetickej sady LANCÔME Duo Douceur

  • Darčeková kozmetická sada pre ženy LANCÔME Duo Douceur na špičkovú starostlivosť o pleť
  • Zjemňujúce čistiace fluidum LANCÔME Galateis Douceur perfektne odstraňuje make-up a nečistoty
  • Dodáva pleti jemnosť a sviežosť
  • Zjemňujúca pleťová voda LANCÔME Tonique Douceur jemne tonizuje a upokojuje pleť
  • Zanecháva pokožku čistú, jemnú a vyživenú
  • Obidva prípravky obsahujú upokojujúce výťažky z papáje a ananásu
    • Použitie:
      Naneste fluidum na pleť a jemnými ťahmi prstov ho rozotierajte od stredu tváre smerom von. Potom prebytočné množstvo utrite obrúskom. Nakoniec pokračujte aplikáciou pleťovej vody.

Osviežujúca pleťová voda LANCÔME Tonique Douceur (Softening Hydrating Toner) na perfektne čistú a jemnú pleť

Zjemňujúca pleťová voda Tonique Douceur (Softening Hydrating Toner) s objemom 400 ml šetrne pleť čistí a zbavuje ju nečistôt bez zanechania pocitu mastnoty. Zanecháva ju dokonale čistú, hladkú a sviežu. Vďaka vyváženému pH pleť jemne tonizuje a upokojuje. Obsahuje rastlinné výťažky z papáje a ananásu, ktoré pokožke dodávajú vláčnosť. Prípravok je bez alkoholu, neupcháva póry a je dermatologicky testovaný. Môžete ho použiť na všetky typy pleti.

Použitie:
Pleťovú vodu aplikujte každé ráno a večer na pleť pomocou vatového tampónu.

Obsah sady:

  • Zjemňujúce čistiace fluidum Galateis Douceur (Gentle Makeup Remover Milk With Papaya Extract) 400 ml
  • Zjemňujúca pleťová voda na všetky typy pleti Tonique Douceur (Softening Hydrating Toner) 400 ml

Zloženie čistiaceho fluida:
Aqua/Water, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Isopropyl Myristate, Propanediol, Ci 777/Ultramarines, Ananas Sativus Fruit Extract/Pineapple Fruit Extract, Sodium Hydroxide, Hydroxycitronellal, Peg-32, Peg-6 Hydrogenated Castor Oil, Eugenol, Salicylic Acid, Silica,Linalool, Benzyl Alcohol, Cinnamyl Alcohol, Papain, Carbomer, Geraniol, Disodium Edta, Disodium Cocoamphodiacetate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Parfum/Fragrance

Zloženie pleťovej vody:
Aqua/Water, Glycerin, Sodium Citrate, Ci 42090/Blue 1, Ci 14700/Red 4, Sodium Benzoate,Phenoxyethanol, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Chlorphenesin, Sambucus Nigra Flower Water, Linalool, Benzyl Alcohol, Alpha-isomethyl Ionone, Geraniol, Rosa Centifolia Flower Water, Tetrasodium Edta, Citric Acid, Potassium Sorbate, Citronellol, Hexylene Glycol, Parfum/Fragrance (f.i.l. B189453/1)

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCÔME Tonique Douceur & Lait Galatéis Doucer 400 ml Skincare Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Tonique Douceur & Lait Galatéis Doucer 400 ml Skincare Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCÔME Tonique Douceur & Lait Galatéis Doucer 400 ml Skincare Set.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií