AD homeoffice PET

Lea Phantom

Zobraziť katalóg
Lea Phantom
5 1 hodnotení
Nabíjačka bezdrôtová, pre zariadenia v štandarde QI, vrátane LED lampy
Kód:  SB804 Produktové číslo:  Nillkin Phantom

Lea Phantom

Moderná bezdrôtová nabíjačka, ktorá nadchne svojim dizajnom a praktickosťou. Kombinuje LED stolové osvetlenie a Qi nabíjaciu podložku, čím vyriešite problémy s nabíjaním inteligentných zariadení a osvetlením pracovného či nočného stolíka. S krásne zakriveným dizajnom vyzerá vždy skvele, bez ohľadu na to, kam ju umiestnite. Úroveň osvetlenia si prispôsobíte presne tak, aby vám vyhovovalo pri práci, písaní alebo čítaní.

Kľúčové vlastnosti

  • Moderný vzhľad
  • Kombinácia nabíjačky a stolného osvetlenia
  • USB port
  • Ovládanie jasu a intenzity osvetlenia
  • Energeticky úsporná

Qi bezdrôtové nabíjanie

Spojenie moderného dizajnu a technológií umožňuje nabíjanie inteligentných zariadení s podporou Qi. Jednoducho položíte smartphone na dobíjaciu podložku a tým sa rozsvieti príjemné modré svetlo, signalizujúce, že sa zariadenie nabíja. Nielen že to vyzerá úžasne, je to aj jednoduché, veľmi praktické a ľahko prístupné. Ako bonus je pridaný USB port pre nabíjanie druhého zariadenia.

Ľahko prenosné osvetlenie

Krásne a ľahké zariadenie, ktoré sa vďaka svojmu tvaru aj ľahko prenáša. Stačí len pripojiť napájací adaptér, pripojiť Qi lampu a svetlo je na svete. Vyhovuje vám silnejšie osvetlenie pri práci a naopak slabé, keď idete spať? Vďaka LED diódam a jednoduchému ovládaniu si nastavíte jas a intenzitu, ktorá vám vyhovuje. Naviac je energeticky úsporná, šetrí vaše peniaze a svojim dizajnom nadchne aj vaše okolie. Toto umelecké dielo nesmie chýbať na žiadnom pracovnom stole.

Nie všetky zariadenia podporujú bezdrôtové nabíjanie, preto si pred kúpou tohto zariadenia overte, či váš smartphone podporuje túto funkciu.

Parametre a špecifikácia:
Rozmery: 250 × 153 × 78 mm
Napájanie: 5 W
Svietivosť: 300 lm (± 10 %)

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je nabijecka pogumovaná ? nebo je zajištěné, že Iphone 8 mi z toho nezkouzne, skrz to jaký má hladký povrch?Děkuji

dobry den, bude fungovat i pro iPhone 8? :) diky

dobrý den, funguje nabíječka i pro Iphone 7? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, mohl bych se prosím zeptat, zda mi tato nabíječka nabije smartphone Honor 7 Lite ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Lea Phantom
Príslušenstvo pre Lea Phantom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lea Phantom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lea Phantom. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lea Phantom. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lea Phantom.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií