Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Leader Fox Bend 28" biela mat/ružová

Zobraziť katalóg
Leader Fox Bend 28" biela mat/ružová
Elektrobicykel – hliníkový rám, 9 rýchlostí, stredový motor Bafang M420 s výkonom 250 W, prehadzovačka SHIMANO ALIVIO RD-M4000, odpružená predná vidlica Rst Viva Air, zdvih: 60mm, vzduchová, zamknuteľná (zdvih 60 mm), brzdy HYDRAULICKÉ SHIMANO MT200, hmotnosť 25kg
Kód:  SPTlea173nad Produktové číslo:  SPTlea173nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leader Fox Bend 28" biela mat/ružová Predaj skončil

Leader Fox Bend 28" biela mat/ružová

Ak sa necítite práve v perfektnej fyzickej kondícii, v žiadnom prípade to neznamená, že je vám jazda na bicykli zapovedaná. V prípade, že by ste si radi urobili výlet do prírody alebo sa prešli mestom bez obmedzení, skvele využijete elektrobicykel Leader Fox.

Zásadné funkcie elektrobicykla Leader Fox Bend 28" biela mat/ružová

  • Doprajte si pohodlnú jazdu na elektrobicykli
  • Ak chcete podniknúť dlhší výlet alebo jazdiť každý deň do práce, s ním je to hračka

Správna veľkosť bicykla

Pri správnom výbere určite zvážte veľkosť elektrobicykla aj to, či s ním budete jazdiť do prírody alebo po meste. Výberom ideálnej veľkosti bicykla získate pôžitok z pohodlnej jazdy, ktorá vás bude napĺňať počas celej cesty.

Pohon elektrobicykla Leader Fox

Ak budete vyberať elektrobicykel, musíte tiež myslieť na to, čo od neho očakávate a aké naň máte požiadavky, ktoré sa budú rôzniť maximálnym výkonom, rýchlosťou alebo najdlhším možným dojazdom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leader Fox Bend 28" biela mat/ružová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leader Fox Bend 28" bílá mat/růžová. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leader Fox Bend 28" fehér matt / rózsaszín.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií