LEGO Star Wars 75190 Hviezdny deštruktor Prvého rádu

Zobraziť katalóg
LEGO Star Wars 75190 Hviezdny deštruktor Prvého rádu
5 2 hodnotení
Stavebnica – 1416 dielikov, odporúčaný vek 6-12 rokov
Kód:  LO75190 Produktové číslo:  5702015869911 Stránky výrobcu
LEGO Star Wars 75190 Hviezdny deštruktor Prvého rádu Predaj skončil

LEGO Star Wars 75190 Hviezdny deštruktor Prvého rádu

Zostavte si Hviezdny deštruktor Prvého rádu a máte ďalšiu skvelú súčasť do zbierky LEGO Star Wars. Lego Star Wars je skvelá zábava pre malých aj veľkých priaznivcov tejto nesmrteľnej ságy. V krátkom okamihu vás prenesie do sveta hviezdnych vojen, kde môžete bojovať proti Temnej strane Sily svetelnými mečmi. Alebo si radšej vytvoríte svoj vlastný, originálny a úplne nový príbeh? Fantázii sa medze nekladú! Táto stavebnica plná akcie a dobrodružstva zabaví vás aj vašu staršiu ratolesť aj na celé hodiny. Stavebnica Lego rozvíja formou hry tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje Lego stavebnica pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, čo znamená jednoduché zostavenie a rozoberanie. Verte, že táto hračka vydrží bezo zmeny celé generácie.

Kľúčové vlastnosti LEGO Star Wars Hviezdny deštruktor Prvého rádu

  • Určené pre deti od 6 do 12 rokov

  • Nové dobrodružstvá a postavy Star Wars
  • Robustná a odolná konštrukcia pre skutočne akčnú hru
  • Detailné spracovanie pre dokonalú podobu s filmovým originálom
  • LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa pohrá samé, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Hviezdny deštruktor Prvého rádu obsahuje 1416 dielikov

LEGO Star Wars - Hviezdny deštruktor Prvého rádu

Pripomeňte si nezabudnuteľné scény z filmu Star Wars: Epizóda VIII s týmto obrovským a veľmi detailne spracovaným modelom hviezdneho deštruktora Prvého rádu. Jeho precízne detaily vám vyrazia dych! Nastúpte na palubu a pridajte sa k vrchnému veliteľovi Snokeovi na jeho výprave za ďalším galaktickým dobrodružstvom. Vnútri nájdete funkčný výťah do veliteľovho riadiaceho centra, konferenčný priestor aj kontrolnú miestnosť. Pred odletom nezabudnite naložiť droidov a dostatok munície do všetkých 8 vystreľovačov. Potom stačí chytiť rukoväť a vyraziť do boja čo najvyššou rýchlosťou.

Obsah balenia:
5 minifigúrok – Vrchný veliteľ Snoke, dôstojník Prvého rádu, seržant stormtrooperov Prvého rádu, Stormtrooper Prvého rádu a pilot kozmickej lode Prvého rádu, navyše figúrka BB-9E a zostaviteľná Figúrka lekárskeho droida
Detaily pancierovania
8 bočných vystreľovačov
Detailný motor v zadnej časti
Funkčný výťah
Snokeova komnata s mini figúrkou v podobe hologramu
Mostík so sedadlami pre posádku
Konferenčné oblasti a chodby vedúce do kontrolnej miestnosti s detailnou prístrojovou doskou
2 blastermi a 2 blasterové pištole

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
9 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
9 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chcel by som sa opýtať, že dokedy platí tá akcia na 145,90 €.Ďakujem

Proboha, kdo tohle překládal vy vemena. Star Destroyer jste přeložili jako hvězdný destruktor ? Naučte se česky bože, když už překládat, tak jako Ničitel hvězd

Tiež by som chcel vedieť !

Diskusia a poradňa k LEGO Star Wars 75190 Hviezdny deštruktor Prvého rádu
Príslušenstvo pre LEGO Star Wars 75190 Hviezdny deštruktor Prvého rádu Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75190 Hvězdný destruktor Prvního řádu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75190 First Order Star Destroyer™. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75190 First Order Star Destroyer™. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Star Wars csillagromboló 75190.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií