LEGO Super Heroes 76023 Skokan

Zobraziť katalóg
LEGO Super Heroes 76023 Skokan
Stavebnica 1869 dielikov, odporúčaný vek od 16 rokov
Kód:  LO76023 Produktové číslo:  5702015129299 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Super Heroes 76023 Skokan Predaj skončil

LEGO Super Heroes 76023 Skokan

Postav si autentický super model kultového vozidla Tumbler z filmu Batman™ Temný rytier. Obrnené vozidlo Tumbler má atraktívnu čiernu farbu doplnenú farebnými dielikmi a novým typom predných kolies. Model je prepracovaný do detailov a to vrátane interiéru a nastaviteľných krídel vozidla. Súčasťou balenia sú jedinečné minifigúrky Batman™ a Joker, ktoré sú dostupné iba v tejto súprave a rovnako tiež plaketa s informáciami o tomto vozidle.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna stavebnica z filmu Batman™ Temný rytier

  • Detailný model vozidla Tumbler (Skokan) vrátane vonkajšieho brnenia, nastaviteľných horných krídel a pogumovaných pneumatík
  • Súčasťou sú 2 minifigúrky Batmana™ a Jokera
  • Ideálna stavebnica pre komiksových fanúšikov
  • Rozmery: 15 × 40 × 24 cm (výška, dĺžka, šírka)
  • Stavebnica obsahuje 1869 dielikov
  • Určené pre deti od cca 16 rokov

LEGO DC Comics™ Super Heroes

Milujete stavebnice LEGO a navyše aj superhrdinov z populárnych filmov a komiksov? Zostavte si úžasný detailný model vozidla Tumbler z trilógie filmov o Batmanovi™ a oživte si niektorú z ich scén.

Náš tip: skombinujte túto stavebnicu s ďalšími z radu DC Comics™ Super Heroes a zažite úplne nové a unikátne dobrodružstvá.

Obsah balenia:

  • Zostaviteľný model vozidla Tumbler s detailným interiérom, vonkajším brnením, nastaviteľnými krídlami a pogumovanými pneumatikami
  • Exkluzívne minifigúrky Batmana™ a Jokera
  • Plaketa s dôležitými informáciami o vozidle Tumbler
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Super Heroes 76023 Skokan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DC Super Heroes 76023 - The Tumbler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DC Super Heroes 76023 - The Tumbler. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Super Heroes 76023 A Tumbler.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií