PET AD homeoffice

Lenovo TAB 2 A8-50 LTE Midnight Blue

Zobraziť katalóg
Lenovo TAB 2 A8-50 LTE Midnight Blue
4,6 16 hodnotení
Tablet - MediaTek MT8161 Quad-Core 1.3GHz, dotykový 8" 1280×800 IPS, RAM 1GB, eMMC 16GB, GPS, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, LTE (4G) modem, micro USB, microSDHC až 32GB, webkamera 2 Mpx + 5 MPx, batéria 4290mAh, Android 5.0
Kód:  NT210d5f3 Produktové číslo:  ZA050039CZ Stránky výrobcu
Lenovo TAB 2 A8-50 LTE Midnight Blue Predaj skončil

Lenovo TAB 2 A8-50 LTE Midnight Blue

Kvalitný tablet s krásnym dizajnom Lenovo TAB 2 A8-50 LTE ponúka bohatú výbavu a štíhle spracovanie za rozumnú cenu. Nechýba mu parádny displej s technológiou IPS alebo dva fotoaparáty pre zachytenie každej momentky. Tablet je perfektnou voľbou pre milovníkov hudby a všetkých, ktorí pri zábave vyžadujú kvalitné ozvučenie, displej špičkovej kvality a zároveň nechcú za tablet platiť horibilné sumy.

Kľúčové vlastnosti

  • Atraktívny vzhľad
  • Kvalitný displej IPS s vysokým rozlíšením
  • Zvuková technológia Dolby Atmos pre čistý zvuk
  • Dvojica fotoaparátov
  • LTE internet
  • Dual SIM - dva sloty na microSIM

Perfektný obraz

Displej s uhlopriečkou 8" ponúkne žiarivé a jasné farby s jemným rozlíšením 1 280x800. Panel IPS zaručuje veľké pozorovacie uhly pre pohodlné sledovanie HD videí. Vďaka veľmi tenkej a vysoko transparentnej dotykovej obrazovke je zobrazenie detailnejšie a ostrejšie.

Dvojica fotoaparátov

Tablet disponuje hneď dvomi fotoaparátmi. Zadný s rozlíšením 5 MPx umožní robiť nádherné fotografie. Naopak, s prednou 2 Mpx kamerou ľahko vyfotíte obľúbené selfí alebo sa spojíte s rodinou či priateľmi. Veľké úložisko je možné rozšíriť pamäťovou kartou a vy tak môžete robiť skvelé snímky bez obmedzení.

Vysoký multimediálny výkon

V tenkom tele tabletu sa ukrýva výkonný 4-jadrový procesor pre lepší multitasking a plynulejšiu prácu so systémom Android vo verzii 5.0 Lollipop. Eliminuje akékoľvek oneskorenia - skvelá správa pre filmových nadšencov a hráčov. Multimediálny zážitok dopĺňajú kvalitné reproduktory s technológiou Dolby Atmos.

Toto zariadenie podporuje len pamäťové karty formátované pre súborový systém FAT32 o maximálnej veľkosti zväzku 32 GB. Na takto formátované karty je možné uložiť iba súbory do veľkosti 4 GB.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, neviete prečo tento model (verzia s LTE) nemá nainštalovaný žiadny predvolený internetový prehliadač (taký ten s logom planéty Zem)? Po spustení tabletu tam nebol žiaden internetový prehliadač okrem Google Chrome a pri tom Chrome mi Eset ukazuje, že je to nepodporovaný prehliadač pre funkciu anti-phishing :( Verzia tohto istého tabletu len bez LTE má nainštalovaný predvolený internetový prehliadač (ten s logom planéty Zem) aj Chrome. Tak nechápem, prečo ho tento tablet nemá. Viete mi niekto poradiť? Ide o to, že iba pri tom nainštalovanom internetovom prehliadači (s logom planéty Zem) Eset ukazuje, že je to podporovaný prehliadač pre funkciu anti-phishing. Nainštalovala som si ešte aj Firefox (verzia pre Android), ale ani ten nie je podporovaným prehliadačom pre Eset.

Dobrý den, šlo by doplnit frekvence u LTE? Umí Vodafone? Děkuji

Diskusia a poradňa k Lenovo TAB 2 A8-50 LTE Midnight Blue
Príslušenstvo pre Lenovo TAB 2 A8-50 LTE Midnight Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo TAB 2 A8-50 LTE Midnight Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A8-50 LTE Midnight Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo TAB 2 A8-50 LTE Midnight Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo TAB 2 A8-50 LTE Midnight Blue.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií