AD homeoffice AD homeoffice

Lenovo ThinkCentre E73 Tower

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkCentre E73 Tower
5 1 hodnotení
Počítač - Intel Core i5 4460S Haswell, RAM 4 GB DDR3, Intel HD Graphics 4600, SSD 180 GB, DVD, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64-bit (10DS0-00R)
Kód:  TI031e4q9 Produktové číslo:  10DS000RMC Stránky výrobcu

Lenovo ThinkCentre E73 Tower

Hľadáte výkonný pracovný počítač do kancelárie? Klasický stolový počítač Lenovo ThinkCentre je tou správnou voľbou. Ponúka vynikajúci pomer medzi cenou a výkonom. Skvelý výkon zaisťuje štvorjadrový procesor Intel Core i5 z generácie Haswell doplnený o 4 GB operačnej pamäte. Dostatočný grafický výkon stroju dodáva integrovaná grafická karta Intel HD Graphics. Vďaka 180 GB SSD disku máte k dispozícii dostatok priestoru na uloženie pracovných dokumentov, hudby a ďalších súborov. Zároveň SSD disk zaisťuje bleskové reakcie počítača na vaše povely. Vďaka výkonnému procesoru si poradí aj s náročnejšou záťažou.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny počítač do kancelárie
  • Štvorjadrový procesor Intel Core i5 prináša vysoký výkon
  • DVD mechanika a čítačka paměťovch kariet
  • 180 GB SSD disk na bleskové reakcie
  • Klávesnica so slovenskými popiskami
  • Digitálny DisplayPort a analógový VGA na pripojenie monitora
  • Predinštalované Windows 7

Spoľahlivý pracant

Počítač ponúka dostatok výkonu na kancelársku prácu, pričom klasická konštrukcia umožňuje jednoduchú údržbu. Konštrukcia počítača je vhodná na kancelárske využitie aj z pohľadu jednoduchej aktualizácie hardvéru a výmeny základných komponentov. Výhodou je možnosť vypínania USB portov, uzamknutia BIOS alebo ochrana pevného disku heslom. Tieto funkcie v korporátnom prostredí oceníte predovšetkým pri ochrane informácií pred nechceným únikom.

 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tahle karta kompatibilní s tímto PC?: https://www.alza.cz/gigabyte-geforce-gtx-1050-ti-windforce-oc-4g-d4564638.htm?catid=18860437

Diskusia a poradňa k Lenovo ThinkCentre E73 Tower
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkCentre E73 Tower
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkCentre E73 Tower.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií