Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Samsung Galaxy AI

Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE
4,8 20 hodnotení
Tablet – displej 10.1 " 2560 × 1600 IPS, Snapdragon 652 1.8 GHz, RAM 4 GB, interná pamäť 64 GB, pamäťová karta až 128 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 3G, 4G/LTE, webkamera 13 Mpx + 5 Mpx, výdrž batérie až 18 h, hmotnosť 637 g, USB-C, Android 7.1 Nougat
Kód:  NT211q5 Produktové číslo:  ZA1R0055CZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE

Rozlúčte sa s televíziou. Tablet Lenovo Yoga tablet 3 Plus LTE je totiž zariadenie, ktoré dokáže nahradiť váš televízor. Vynikajúca výbava v podobe špičkového displeja, výkonného hardvéru a skvelých reproduktorov od JBL na vás urobí dojem hneď pri prvom zoznámení. Vďaka vysokej výdrži batérie na jedno nabitie si budete môcť nepretržite užívať zábavu v priebehu mnohých hodín. Maximálne pohodlné sledovanie vašich obľúbených filmových trhákov alebo videí na internete zabezpečí možnosť používať tablet v 4 režimoch - Postav, Podrž, Polož a Zaves.

Kľúčové vlastnosti

  • Vynikajúci bohatý zvuk
  • Podpora 4G / LTE
  • Špičkové spracovanie displeja
  • Štyri režimy použitia
  • Veľká kapacita batérie s dlhou výdržou
  • Výborná mechanická odolnosť

Maximálne pohodlie

QHD širokouhlý IPS displej s uhlopriečkou 10,1" vás vtiahne do multimediálneho sveta a vy si vychutnáte najlepšie videá a filmy s ostrým a jasným obrazom. IPS technológia je zárukou, že skvelý obraz bude zaistený v akýchkoľvek uhloch sledovania a podmienkach, a to dokonca aj pri priamom slnečnom svetle. To všetko je doplnené štvoricou integrovaných reproduktorov s technológiou Dolby Atmos, vytvárajúcou perfektne čistý a dynamický zvuk.

Aby ste si vychutnali dokonale dlhý pôžitok, je tablet osadený vysokokapacitnou batériou s veľkosťou 9 300 mAh - na jedno nabitie hravo zvládne až 18 hodín prevádzky (surfovanie na webe, sledovanie videa). Na vaše dáta je pripravené úložisko s veľkosťou 64 GB, a je možné ho ešte rozšíriť pamäťovou kartou typu microSD s kapacitou až 128 GB.

Atraktívne prevedenie

Inovatívny dizajn Yoga Tab 3 Plus LTE vás úplne uchváti aj svojim odolným kovovým šasi so štruktúrovanou povrchovou úpravou imitujúcou kožu a prémiovým stojanom. Certifikácia IP51 zaručuje odolnosť voči poliatiu tekutinou. Technológia Lenovo Media Cast na bezdrôtové streamovanie médií na veľkú obrazovku televízora. K dispozícii vám tiež bude dvojica webkamier s rozlíšením 13 a 5 Mpx. 

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych připojovat k tabletu flashku a externí HD ADATA HD710P 4TB (ten podporuje i USB3), je to možné ? Jaký kabel si koupit ? V.Kapsa

Dobrý deň má tento tablet projektor

Dobrý den, velikost operační paměti je 4 GB nebo 3 GB? Vidím, že uvádíte 4, ale chci to potvrdiť. Děkuji.

Zdravím, do jaké verze bude/je možná update Androidu? Zde píšete, že je tu 7, chystá se už verze 10. Tzn. že brzy nebude spousta aplikací fungovat na této nižší verzi. Je nějaké ofic info od Lenova? Díky. Aleš.

Dobrý den,neuvadite zde, kolík jader má procesor.. Děkuji za odpověď

Dobrý den, Jaké senzory obsahuje tento tablet: Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE.

Dobrý den, jaký je vhodný držák do auta k tomuto tabletu? Děkuji.

Dobrý den, pokud podporuje LTE, znamená to že má tento tablet automaticky podporu 3G a 4G ? Děkuji.

Dobrý den, podporuje tento tablet OTG ?

Existuje oficiální upgrade na Android 7? Jestli ano, kde je možné aktualizaci stahnout?

123...
Diskusia a poradňa k Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Yoga Tablet 3 Plus LTE.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií