AD elektro Star Wars

LG G4 Stylus (H635) Silver

Zobraziť katalóg
LG G4 Stylus (H635) Silver
5 1 hodnotení
Mobilný telefón 5.7 "IPS 1280x720, procesor Qualcomm Snapdragon 410 Quad core 1.2GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, MicroSD až 32GB, Fotoaparát zadné 8Mpix LED blesk + predné 5Mpix, A-GPS / GLONASS, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, NFC, 3G / LTE, FM rádio, Micro USB, OTG, Micro SIM, batérie 3000 mAh, Android 5.1
Kód:  RL672c2b Produktové číslo:  LGH635.ACZETN Stránky výrobcu

LG G4 Stylus (H635) Silver

Priaznivci mobilných telefónov LG iste smerovali svoj zrak k dátumu 21.5.2015. Kedy svetlo sveta uzrel dizajnový telefón LG G4 Stylus. Svojím unikátnym prevedením, jemným dizajnom a gigantickým displejom navodzuje atmosféru drahej vlajkovej lode spoločnosti. Avšak nenechajme sa učičíkať prvým, neodolateľným dojmom zariadenia. Ide o zariadenie strednej triedy, ktoré si vzalo dizajn od telefónu G4. Príjemným prekvapením je, že vám tento telefón neprevetrá kapsu. Za svoje peniaze dostanete do dokonalosti vybrúsený diamant, zabezpečený prostredníctvom technológie Knoc Code. Vďaka tomu tento diamant a vaše dáta nebudú slúžiť nikomu nepovolanému.

V zariadení tepe štvorjadrový procesor s výkonom 1,2 GHz a operačnou pamäťou 1 GB. Vďaka tomu si buďte istí, že zariadenie vyvíja dostatočný výkon na plynulý beh a zvládne aj niekoľko operácií naraz. K ešte stabilnejšiemu chodu výrobku prispieva operačný systém Android 5.0 Lollipop so zaujímavými rozšíreniami od LG. Ako už vyplýva z názvu, telefón je opatrený perom, ktoré zabezpečí lepšiu presnosť na používaní telefónu, tvorení nákresov či tvorbe dokumentov. Technológia QuickCircle ponúka vábiace svetelné efekty, neuveriteľne rýchly prístup k používaným funkciám a maximálnu mieru ochrany.

Kľúčové vlastnosti

  • Nadupaný štvorjadrový procesor
  • Najaktuálnejší operačný systém Lollipop
  • Vynikajúca ovládateľnosť vďaka stylusu
  • Dominantný displej s veľkosťou 5,7 palca
  • Podporované prehrávanie HD videí
  • Dva veľmi kvalitné fotoaparáty

Bezkonkurenčný obraz

Dominantný HD IPS displej s veľkosťou 5,7 palca s dokonalým obrazovým prevedením v rozlíšení 1280x720 px podporuje sledovanie vašich obľúbených videí, filmov alebo snímok. Predný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx je ideálny na nahrávanie módnych selfie. Technológiami nabitý telefón ponúka funkciu samospúšte, hlasovej spúšte, selfie s gestom ruky alebo automatického ostrenia. Zadný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx je vhodný na zachytenie mnohých príjemných okamihov vo vašom živote. Snímky budú uložené na 8GB internú pamäť, alebo na pamäťovú kartu s veľkosťou 32 GB, ktorá sa dá k zariadeniu dokúpiť.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,4 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 5.0 Lollipop Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má tento mobil gyroskop (funguje na něm cardboard?)

kolik hodin nebo dní vydrží baterka?? moc děkuji za odpověd!!

Diskusia a poradňa k LG G4 Stylus (H635) Silver
Príslušenstvo pre LG G4 Stylus (H635) Silver
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG G4 Stylus (H635) Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG Stylus G4 (H635) Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG Stylus G4 (H635) Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG G4 Stylus (H635) Ezüst.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií