AD elektro Motorola EDGE 50

LG GBB539PZCZS

Zobraziť katalóg
LG GBB539PZCZS
4,3 4 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 190cm, A ++, objem chladnička / mraznička 227 / 91l, hlučnosť 40dB, No Frost, Multi Air Flow, ochrana dverného tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia, mraziaci výkon 9kg / 24hod.
Kód:  FAC2500g Produktové číslo:  GBB539PZCZS Stránky výrobcu

LG GBB539PZCZS

No Frost kombinovaná nerezová chladnička s mrazničkou dole je vysoká 190 cm. Chváli sa veľkým a veľmi dobre usporiadaným vnútorným priestorom a príjemne tichou prevádzkou, ktorý vás nebude obťažovať. Chladnička je úsporná, vďaka energetickej triede A ++ vám rozpočet rozhodne nijako nezaťaží. V prípade neočakávanej poruchy potom stačí priložiť chytrý telefón a inteligentný diagnostika rozpozná závadu.

Chladnička je vybavená funkciou Total No Frost a nie je nutné ju odmrazovať. Tento efekt je dosiahnutý vďaka rovnomernému rozprestrenie studeného vzduchu, čo zároveň predlžuje trvanlivosť a čerstvosť uložených potravín. Rozšírené prúdenie chladného vzduchu MultiAir Flow je realizované prostredníctvom niekoľkých vhodne umiestnených otvorov, ktorými je studený vzduch distribuovaný. Veľmi oceňovaná vlastnosť u chladničiek je aj tichá prevádzka, u tohto modelu je to iba 40 dB.

Celkový vnútorný objem 318 litrov pohodlne pojme všetky potraviny. Horný, chladiaca časť, má objem 227 litrov a disponuje vnútorným displejom, štyrmi poličkami a boxom na zeleninu a ovocie. Vo dverách nájdete tri široké priehradky pre jogurty a ďalšie potraviny.

Do troch veľký boxov v mraziacej časti sa toho zmestí veľa, celkový objem mrazničky je totiž veľmi slušných 91 litrov. Ochrana dverného tesnenia zabraňuje rastu plesní a spoľahlivo tak bráni deformácii tesnenia. Dizajn spotrebiče ZERO Klírens zabezpečuje, že pri otvorení dverí v uhle 90 ° je možné vybrať všetky priehradky jednoducho a pohodlne. Vnútorné LED osvetlenie je nielen energeticky úsporné, ale aj vám zaistí dokonalý prehled o vašich potravinách.

Funkcia Smart Diagnosis praktický nástroj na rýchlu diagnostiku prípadnej neočakávanej poruchy chladničky. Jej oprava potom bude oveľa jednoduchšie. V prípade vážnejšej poruchy vám technická podpora poradí, ako problém vyriešiť.

Hlavné prednosti chladničky:

  • Total No Frost
  • Veľký vnútorný priestor
  • Nízka hlučnosť
  • Moderné technológie
  • Rozšírené prúdenie chladného vzduchu Multi Air Flow
  • Inteligentné diagnostika (Smart Diagnosis)
  • Úspornosť
  • Nerez prevedenie

Parametre a špecifikácie:

Objem:
Čistý objem (chladničky / mrzaničky): 318 (227/91) l
Hrubý objem: 350 l

Chladnička:
Vnútorné osvetlenie LED
Police z tvrdeného skla, kovový dekor
Zásuvka na zeleninu a ovocie
Držiak na vajíčka

Mraznička:
Tri zásuvky
Celkový objem: 91 l

Funkcie:
LG Total No Frost
Multi-Air Flow ™ - rozšírené prúdenie chladného vzduchu
Ochrana dverného tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia
Smart Diagnosis ™ - inteligentné diagnostika
Expresné mrazenie
Skryté pánty
Možnosť otočenia dverí
Typ madla: vrecko
Alarm otvorených dverí
Eco Friendly

Technické parametre:
Akumulačná doba: 16 hod.
Počet teplotných senzorov: 4
Displej: vnútorná

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GBB539PZCZS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GBB539PZCZS.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií