AD elektro AD elektro

LG GS9366PZQZB

Zobraziť katalóg
LG GS9366PZQZB
5 3 hodnotení
Americká chladnička americká, 179 cm, A++, objem chladnička/mraznička 406/220 l, hlučnosť 41 dB, Total No Frost, Multi Air Flow, Deodorizér, ochrana dverového tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia, Moist, expresné mrazenie, LED osvetlenie interiéru, skryté pánty, rukoväti, LED dotykový displej, mraziaci výkon 12 kg/deň
Kód:  FAC3506i Produktové číslo:  GS9366PZQZB Stránky výrobcu

LG GS9366PZQZB

Americká chladnička side-by-side značky LG prináša do kuchyne spojenie luxusu, praktickosti a maximálneho pohodlia pre používateľa. Splní túžby milovníkom tohto typu chladničiek, aj tým, ktorí si chcú urobiť radosť a dopriať si aj v kuchyni len to najlepšie. Chladnička LG GS9366PZQZB je navrhnutá tak, aby potraviny boli uchované čerstvé dlhú dobu pri čo najúspornejšej prevádzke. Okrem odkladacích sklenených políc nájdete vnútri dve špeciálne zásuvky na ovocie a zeleninu s technológiou Moist Balance, ktorá zabezpečuje optimálnu úroveň vlhkosti a zaručí tak 100 % čerstvosť potravín.


Kľúčové vlastnosti:

  • Lineárny kompresor (záruka 10 rokov)
  • Multi Air Flow - rozšírené prúdenie chladného vzduchu
  • Total No Frost
  • Moist Balance Crisper - udržanie optimálnej úrovne vlhkosti (ovocie + zelenina)
  • Deodorizér - pohlcovač zápachu, svieži vzduch
  • Ochrana dverového tesnenia
  • Skryté pánty
  • Alarm otvorených dverí, skryté pánty
  • Energetická trieda A++

Premyslené chladenie

Zvyšok priestoru je rovnomerne ochladzovaný niekoľkými prúdmi chladného vzduchu pomocou inteligentnej technológie Multi-Air Flow. Spoľahlivú prevádzku zabezpečuje lineárny kompresor s 10-ročnou zárukou, ktorý vďaka lineárnemu pohybu výrazne znižuje trenie, a tým aj spotrebu energie o viac ako 20 %. S tým súvisí aj nižšia hlučnosť, ktorá nepresahuje 41 dB. To oceníte v interiéroch s otvoreným priestorom.

Mraznička s objemom 209 litrov ponúka vďaka skleneným policiam a priehľadným boxom skutočne veľa priestoru na uchovávanie potravín rôznej veľkosti a tvarov. Genialitu tohto zariadenia podčiarkuje technológia Total No Frost, ktorá efektívne odvetráva teplý vzduch a vlhkosť. V konečnom dôsledku to znamená jediné - už nikdy nebudete musieť chladničku ručne odmrazovať.

Potraviny v bezpečí

Štýlové vyhotovenie v platinovo striebornej farbe náramne ozdobí vašu domácnosť. Jednoduché otváranie pomocou rukovätí v tvare vrecka zvládnu aj tí najmenší členovia rodiny. Tesnenie dverí je ošetrené antibakteriálnym činidlom, ktoré bráni rastu plesní a následnej deformácii tesnenia. V kombinácii s pohlcovačom zápachu môžete mať istotu, že vaše potraviny zostanú v bezpečí v každej situácii. Dokonalý prehľad zabezpečí kvalitné vnútorné LED osvetlenie. Pri dlhšej časovej odmlke upozorní na otvorené dvere alarm. Ovládanie je zabezpečené pomocou dotykového LED 88 displeja. Nechýba ani detská poistka a v prípade výpadku elektrickej energie vydržia potraviny vnútri chladničky v bezpečí až 10 hodín.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GS9366PZQZB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GS9366PZQZB.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií