AD elektro Star Wars

LG GS9366PZYZL + 10 rokov záruka na kompresor

Zobraziť katalóg
LG GS9366PZYZL + 10 rokov záruka na kompresor
5 1 hodnotení
Americká chladnička americká, 179 cm, A++, objem chladnička/mraznička 405/209 l, hlučnosť 41 dB, MultiAir Flow, Total No Frost, Moist Balance Crisper, ochrana dverového tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia, Smart Diagnosis, Deodorizér, nápojový automat, výrobník ľadu, dotykový LED displej, vnútorné LED osvetlenie, detský zámok, mraziaci výkon 12 kg/deň
Kód:  FAC3506h2 Produktové číslo:  GS9366PZYZL Stránky výrobcu
LG GS9366PZYZL + 10 rokov záruka na kompresor Predaj skončil

LG GS9366PZYZL + 10 rokov záruka na kompresor

Špičková americká chladnička side-by-side od LG splní túžby všetkých, ktorí milujú tento typ chladničiek, ale aj tých, ktorí si chcú urobiť radosť a dopriať si luxus aj v kuchyni. Výrobca sa zameral na to, aby boli potraviny uchované čerstvé dlhšiu dobu a pri čo najnižšej úspornej prevádzke. Dômyselne navrhnutý interiér chladničky ponúka odkladacie sklenené police a dve špeciálne zásuvky na ovocie a zeleninu s technológiou Moist Balance, ktorá zabezpečuje optimálnu úroveň vlhkosti a zaručí tak 100 % čerstvosť potravín.

Premyslené chladenie

Zvyšok priestoru je rovnomerne ochladzovaný niekoľkými prúdmi chladného vzduchu pomocou inteligentnej technológie Multi-Air Flow. V dvierkach nechýba nápojový automat či úzky výrobník ľadu s funkciou drviča ľadu, čo oceníte najmä v horúcich letných dňoch. Spoľahlivú prevádzku zabezpečuje lineárny kompresor s 10-ročnou zárukou, ktorý vďaka lineárnemu pohybu výrazne znižuje trenie, a tým aj spotrebu energie o viac ako 20 %. S tým súvisí aj nižšia hlučnosť, ktorá nepresahuje 41 dB.

Mraznička s objemom 209 litrov ponúka vďaka skleneným policiam a priehľadným boxom skutočne veľa priestoru na uchovávanie potravín rôznej veľkosti a tvarov. Genialitu tohto zariadenia podčiarkuje technológia Total No Frost, ktorá efektívne odvetráva teplý vzduch a vlhkosť. V konečnom dôsledku to znamená jediné - už nikdy nebudete musieť chladničku ručne odmrazovať.

Kľúčové vlastnosti

  • LG lineárny kompresor (záruka 10 rokov)
  • LG Total No Frost - rozšírené prúdenie chladného vzduchu
  • Energetická trieda A++
  • Moist Balance Crisper - udržanie optimálnej úrovne vlhkosti (ovocie + zelenina)
  • Nápojový automat bez pripojenia na vodu
  • Skryté pánty
  • Alarm otvorených dverí, skryté pánty
  • Deodorizér - pohlcovač zápachu, svieži vzduch
  • Ochrana dverového tesnenia
  • Smart Diagnosis - inteligentná diagnostika

Potraviny v bezpečí

Štýlové vyhotovenie v antikorovom dizajne sa hodí do každej domácnosti. Jednoduché otváranie pomocou rukovätí v tvare vrecka zvládnu aj tí najmenší členovia rodiny. Tesnenie dverí je ošetrené antibakteriálnym činidlom, ktoré bráni rastu plesní a následnej deformácii tesnenia. V kombinácii s pohlcovačom zápachu môžete mať istotu, že vaše potraviny zostanú v bezpečí v každej situácii. Dokonalý prehľad zabezpečí kvalitné vnútorné LED osvetlenie. Pri dlhšej časovej odmlke upozorní na otvorené dvere alarm.

Ovládanie je zabezpečené pomocou dotykového LED 88 displeja. Nechýba ani detská poistka a v prípade výpadku elektrickej energie vydržia potraviny vnútri chladničky v bezpečí až 10 hodín. Inteligentná diagnostika Smart Diagnosis v prípade poruchy pomôže diagnostikovať a vyriešiť prípadné problémy pomocou vášho smartfónu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GS9366PZYZL + 10 rokov záruka na kompresor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GS9366PZYZL + 10 let záruka na kompresor.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií