PET Vyhraj lístky na EURO 2024

LG SJ5

Zobraziť katalóg
LG SJ5
4,4 5 hodnotení
SoundBar 2.1, 320 W, bezdrôtový subwoofer, Dolby Digital/DTS, vhodný pre TV s veľkosťou 43" a väčšie, 1x HDMI vstup, 1x HDMI výstup, 1x optický vstup, Bluetooth, Simplink, ARC, Auto Sound Engine, diaľkové ovládanie
Kód:  JLG500b8e Produktové číslo:  SJ5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LG SJ5

Veľkolepý orchester nemusí odhryznúť značný priestor vo vašej obývačke. Produkt od rokmi preverenej značky LG disponuje priestorovým zvukom Dolby Digital, ktorý je digitálnym formátom do domácnosti s upresnením výšky. Špičkový zvuk vás obklopí zo všetkých strán bez toho, aby bolo nutné mať hromadu reproduktorov. Zaiste oceníte aj funkciu ASC (Adaptive Sound Control), ktorá automaticky upravuje nastavenia zvuku podľa obsahu, ktorý práve počúvate.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktný 2.1-kanálový audio systém s výkonom 320 W
  • Prehrávanie modulom Bluetooth 4.0
  • Podpora priestorového zvuku Dolby Digital
  • Bezdrôtový subwoofer pre dôrazné basy
  • Podporuje vysoké rozlíšenie (4K sound - 24 Bit/192 kHz)
  • Možnosť ovládania cez inteligentné zariadenia
  • HDMI vstup a výstup
  • Vhodný pre moderné TV s veľkosťou 43" a väčšie

Už žiadne obmedzovanie

Vďaka vstupu HDMI pripojíte Blu-ray prehrávač alebo hernú konzolu, takže na televízii dostanete špičkový obraz a SJ5 prevezme audio signál a vyplní s ním miestnosť riadnou zvukovou kulisou. Môžete tiež streamovať médiá cez univerzálny a moderný Bluetooth 4.0. Zariadenie podporuje hudobné formáty LPCM, Dolby Digital, DTS Digital Surround, MP3, WMA, FLAC, OGG a WAV.

Kvalitné zvukové podanie

Prístroj takej úrovne musí vedieť svoje kvality náležite obhájiť vo všetkých ohľadoch. Predovšetkým podporuje všetky používané zvukové súbory vo vysokom rozlíšení. Dramatickosť zvuku prinesú špeciálne režimy pre filmy i hudbu. Alebo zdôraznite basy, a rozochvejte vzduch i pohovku atmosférou, k čomu slúži ľahko umiestniteľný, bezdrôtový subwoofer. Naopak pre večerný relax oceníte nočný mód. Vychutnajte si vašich obľúbených hudobných interpretov s týmto moderným a vo všetkých ohľadoch výborným Soundbarom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Barva kterou nabízíte je černá nebo šedá? LG SJ5

Dobrý den, jaký je rozdíl se sounbarem LG SJ6 ? Děkuji Hoffinger

Dobrý deň funguje aj na tv LGUH603V ? Ďakujem za odpoved.

Dobrý den, funguje tento soundbar s mobilním telefonem s bluetooth i bez TV ? Tj. jestli si můžu pustit hudbu z telefonu i bez televize.

Mozne.sorry

bude mozny prepojit s hdmi arc aj televizor inej znacky?dakujem

Dobrý den. Je lepší propojit soundbar s TV pomocí hdmi kabelu nebo pomocí optického kabelu? Díky.

Dobrý den. Je součástí balení i optický kabel? Děkuji za odpověď.Jirka

Dobry den, je mozne tento produkt (LG SJ5) zavesit na stenu pod TV? Alebo nejakym sposobom upevnit o TV (mam LG42LM670S)? Dakujem pekne za odpoved.

Diskusia a poradňa k LG SJ5
Príslušenstvo pre LG SJ5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SJ5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SJ5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SJ5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LG SJ5.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií