AD elektro AP+ plus nový vizuál

LISTERINE CoolMint Mild Taste 3× 500 ml

Zobraziť katalóg
LISTERINE CoolMint Mild Taste 3× 500 ml
Ústna voda proti zubnému kazu, proti zápalu ďasien a bez alkoholu, 1500 ml - 3,84 €/ks - Od 2,56 €/1 l
Kód:  ZUB051s

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LISTERINE CoolMint Mild Taste 3× 500 ml Predaj skončil

LISTERINE CoolMint Mild Taste 3× 500 ml

Ústna voda LISTERINE CoolMint Mild Taste je doplnok na čistenie zubov, ktorý dôkladne čistí ústnu dutinu, prispieva k prevencii proti zubnému kazu, ničí baktérie, obmedzuje zubný povlak, ochráni vaše ďasná pred zápalom a udržuje stály pocit sviežeho dychu. Vyskúšajte novú jemnejšiu príchuť bez alkoholu. Chráňte svoje ďasná pred vznikom paradentózy pravidelným užívaním ústnej vody s fluoridom. Starajte sa o vaše zuby aspoň ráno a večer v troch základných krokoch: vyčistite zuby kefkou, použite zubnú niť či medzizubnú kefku na vyčistenie medzizubných priestorov a nakoniec použite ústnu vodu LISTERINE CoolMint Mild Taste.

Zloženie:
Aqua, Propylene Glycol, Sorbitol, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Eucalyptol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Methyl Salicylate, Thymol, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Menthol, Sucralose, Aroma, CI 42053 Contains Sodium Fluoride (220 ppm F).

Návod na použitie:
Používajte dvakrát denne. Prípravok je obzvlášť účinný, ak sa používa ráno a večer po vyčistení zubov. Odmerajte 20 ml (4× 5 ml – 4 plné čajové lyžičky) do pohára, 30 sekúnd oplachujte okolie zubov a ďasien. Potom ho vypľujte.

Dôležité upozornenie:
Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu detí.
Výrobok nie je vhodný pre deti mladšie ako 6 rokov. Nepoužívajte výrobok, ak je uzáver pri kúpe poškodený. Nepoužívajte, neprehĺtajte ani nepoužívajte priamo z fľaše. Ak užívate fluorid z iných zdrojov, poraďte sa so svojím zubným lekárom.


Parametre a špecifikácia

Objem
1 500 ml Hotovo!
XXL balení
Nie Hotovo!
Vlastnosti
Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!

Objem

Objem
1 500 ml Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien, Bez alkoholu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LISTERINE CoolMint Mild Taste 3× 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LISTERINE CoolMint Mild Taste 3× 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LISTERINE CoolMint Mild Taste 3×500 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií