Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost AD 1. týden květen

Logitech Circle View

Zobraziť katalóg
Logitech Circle View
4,5 7 hodnotení
IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz, vnútorná a vonkajšia, s nočným videním, detekcia pohybu, rozlíšenie 1920 × 1080 px, zorný uhol 180°, s max. dosvitom 4.5 m,, napájanie: zo siete
Kód:  MH41a001a Produktové číslo:  961-000490

Logitech Circle View

IP kamera Logitech Circle View je výborná voľba, ako ustrážiť svoj majetok. Táto vnútorná aj vonkajšia IP kamera vám zaobstará prvotriedne zábery s maximálnym rozlíšením 1920 × 1080 px. Objektív sníma v uhle 180°. IP kamera Logitech Circle View dokáže vyhotovovať aj nočné zábery, a tak je ako stvorená na nepretržitú prácu a ochranu vášho majetku. Maximálna vzdialenosť nočného videnia predstavuje 4,5 m.

IP kamera Logitech Circle View Spodná strana
IP kamera Logitech Circle View Vlastnosti/technológia

Podstatné funkcie IP kamery Logitech Circle View

  • Konektivita: WiFi
  • 180° zorný uhol
  • IP kamera má schopnosť detekcie pohybu
  • Disponuje nočným videním do vzdialenosti maximálne 4,5 m
  • Uspôsobená na vnútorné aj vonkajšie použitie
  • Napájanie prostredníctvom adaptéra
  • Bezpečnostná kamera s WiFi

Konektivita IP kamery Logitech Circle View

Samotná IP kamera je napájaná za pomoci adaptéra. K internetu ju pripojíte cez integrovaný WiFi modul. IP kameru možno používať s asistentmi Apple HomeKit.

IP kamera Logitech Circle View Vlastnosti/technológia
IP kamera Logitech Circle View Vlastnosti/technológia

Ďalšie funkcie a vlastnosti IP kamery Logitech

IP kamera Logitech Circle View má v sebe integrovaný zvukový a pohybový senzor, ktoré automaticky spustia nahrávanie pri aktivácii. Všetky získané záznamy možno uložiť do cloudu, kde ich budete mať kedykoľvek a odkiaľkoľvek k dispozícii. Zariadenie je doplnené tiež reproduktorom a mikrofónom, vďaka ktorému môžete odpočúvať alebo komunikovať.

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či tá kamera sa dá pre stabilnejšie pripojenie pripojiť aj cez ethernet?

Kamera funguje len v sieti wifi, ked sa chcem pripojit z 4G mobilnej siete tak nefunguje, viete mi s tym pomoct

Je možné kameru připojit do el. sítě místo stávajícího světla? Dekuji

Dobrý den, mám kameru Circle View 2 a potřebuji k ním koupit novou nabíječku a voděodolné prodloužení. Prosím pomůžete mi, kde toto příslušenství mohu nakoupit? Děkuji. S pozdravem, Jan Langer

Dobrý deň, funguje kamera aj bez internetového pripojenia na lokálnu sieť? Je možné LIVE prezeranie obrazu cez nejakú APLI na lokálnej sieti? Ďakujem pekne.

de tot spojit s androit nebo atomi homi 2,0

Diskusia a poradňa k Logitech Circle View
Príslušenstvo pre Logitech Circle View
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Circle View. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Circle View. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Circle View. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Circle View.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií