Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mad Catz Strike3 červená + RAT3 červená

Zobraziť katalóg
Mad Catz Strike3 červená + RAT3 červená
Herná klávesnica podsvietená, programovateľné klávesy, UK layout + myš, 3500 DPI, možnosť nastavenia podľa veľkosti dlane, 5 tlačidiel (3 programovateľné), akcelerácia až 20G
Anglická klávesnica
Kód:  MH690nD Stránky výrobcu
Mad Catz Strike3 červená + RAT3 červená Predaj skončil

Mad Catz Strike3 červená + RAT3 červená

Set klávesnica Mad Catz Strike3 a myši RAT3 predstavuje zaujímavé riešenie ako pre občasné hráčov počítačových hier, tak p ro pre-gamerov zostrenej tisíckami hodín herných súbojov. Herné periférie od spoločnosti Mad Catz sú zvyčajne na prvý pohľad jasne identifikovateľné podľa svojho originálneho (pre niekoho až šialeného) dizajnu, pričom tento set nie je výnimkou.

Riadne herné železo

Určite ste už počuli o šialene vyzerajúcich herných perifériách značky Mad Catz. Táto klávesnica na tom nie je inak. Inšpiráciu si vzala od svojej vyspelejšie verzie Mad Catz STRIKE7, avšak aj napriek menší počet zaujímavých funkcií má stále čo ponúknuť. Klávesnica je ideálny pre vstup do sveta hier, či už si vyberte akýkoľvek žáner. Špecialitou je nosný rám, ktorý využíva jedinečne vyvinutú membránu, poskytujúce presnú spätnú väzbu hmatom a päťnásobnú životnosť, než tradičné klávesnice. Nechýba ani prispôsobiteľné podsvietenie s 16,7miliony farieb a 12 programovateľných makro kláves. Pre rýchly prístup je tu aj rad multimediálnych kláves a funkcie pre vypnutie alebo zapnutie klávesy "windows".

Rozmery klávesnice:
485 x 190 x 45 mm

Žezlo do ruky

Myš sa vyznačuje akceleráciou až 20 G, takže zaznamená aj naozaj veľmi rýchle pohyby. Navyše disponuje vysokou obnovovacou frekvenciou, ktorej hodnota dosahuje 1000 Hz, čo je veľmi užitočné najmä pri hraní FPS akcií, kde záleží na každej milisekúnd. Model ďalej zaujme 5 tlačidlami, z ktorých 3 sú užívateľsky programovateľné. Vy si tak môžete vytvoriť neobmedzené množstvo herných profilov presne na mieru a potom jednotlivé profily priradiť určitým hrám pomocou softvéru dostupného na stránkach výrobcu. Na madcatz.com nájde aj celé balíky pripravených herných profilov.

Táto herná myš disponuje optickým senzorom s funkciou Always On. Tá zaručuje, že je senzor neustále aktívny a je teda schopný okamžite reagovať na pohyb. V softvéri je možné nastaviť 4 rôzne profily DPI, ktoré potom môžete ľahko meniť priamo pri hraní pomocou tlačidla na myši. Rozlíšenie senzora môžete voliť v rozsahu 450 až 3500 DPI.

Rozmery myši:
87 x 35 x 110 mm

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!
Lokalizácia
Anglická Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Určenie klávesnice

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Typ
Mechanická Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Anglická Hotovo!
Typ klávesov
Klasické (vysokoprofilové) Hotovo!
Enter
Dvojriadkový úzky Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Úzky Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice
Podsvietené klávesy, Programovateľné klávesy, Multimediálne klávesy Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky mechanické klávesnice

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou


» Všetky podsvietené klávesnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mad Catz Strike3 červená + RAT3 červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz S.T.R.I.K.E.3 červená + R.A.T.3 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz Strike3 rot + rot RAT3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz Strike3 rot + rot RAT3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz S.T.R.I.K.E.3 červená + R.A.T.3 červená.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií