AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Manhattan USB Audio/Video Grabber

Zobraziť katalóg
Manhattan USB Audio/Video Grabber
3,6 11 hodnotení
Záznamové zariadenie – na záznam, editáciu a konverziu, USB 2.0, NTSC, PAL, SECAM
Kód:  MANav01 Produktové číslo:  162579 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Manhattan USB Audio/Video Grabber

Zálohujte či ľahko nahrávajte audio vizuálny obsah priamo do vášho počítača. Toto šikovné záznamové zariadenie stačí pripojiť k počítaču alebo notebooku cez rozhranie USB a druhý koniec zapojiť do externej videokamery, videorekordéra, televízora alebo iného zariadenia s výstupmi S-video či RCA. Ak ste túžili digitalizovať vaše staré video záznamy, teraz máte jedinečnú možnosť.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchá digitalizácia audio či video záznamu
  • Pripojenie iba cez jediný konektor USB 2.0
  • Automatické dekódovanie do formátu MPEG
  • Kompatibilné so všetkými zariadeniami s výstupom S-video alebo RCA
  • Pre Windows XP, Vista, 7, 8.1, 10

Jednoduchá inštalácia aj obsluha

Manhattan USB Audio/video Grabber sám dekóduje zdroj priamo do formátu MPEG 1/2/4. Výsledkom je kvalitný digitálny záznam, ktorý môžete ľahko editovať s dodávaným softvérom ArcSoft Showbiz a následne zdieľať na webe alebo napáliť na CD/DVD. Zariadenie spolupracuje s operačným systémom Windows a nepotrebuje žiadne dodatočné napájanie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer. Dívám se na tento Vámi dodávaný produkt a čtu poradnu, protože mám asi podobný problém jak kolegové, t.j. potřebuji převést video ze starých VHS. A narovinu, velice nerad bych trávil zbytečný čas laborovaním. Mám I7, 4+4 jádra, 16GB, WIN 10 pro na NB. prosím Vás o jasnou odpověď, zda tento produkt bude plně funkční, bez nutnosti dalšího vyhledávání a shánění ovladačů či SW - doufám, že když to prodáváte, tak máte i odpovídající informace a že se ptám se odborníků. Děkuji moc.

Tak ja neviem. Nainštaloval som to do môjho počítača, a ešte aj do iného, anglicky viem, všetko presne podľa návodu... Keď to napojím do videorekordéra, nijaký obraz ani zvuk. Keď do DVD prehrávača, tak nijaký obraz a len veľmi mizerný zvuk... Je zrejmé, že niečo nehrá. Obraz je len šedivé nič, keď odpojím všetky káble, je to rovnaké, ako keď sú zapojené. Vie niekto poradiť, v čom je chyba, než to vrátim? Všetky rady a kroky z návodu som skúsil.... Vďaka.

K danému produktu je CD na ktorom je software, ktorý chce licenčný kľúč, ale ten nikde nevidím, nikde o ňom nie je ani zmienka, takže o čom to akože je tento produkt, keď oficiálne dodávaný software chce licenciu, o ktorej nikde nič nie je písané?

Dobrý den, jaké je maximální možné rozlišení ? Píše se akorát 4:3 / 16:9, ale maximální rozlišení např. pro Full HD není uvedeno. Aby to nebylo pouhých 720x480 / 720x576 !!! Bude se připojovat do Set-top-boxu s full HD podporou. Děkuji DT

Dobrý den, mám Win.10,stáhl jsem ovladače,po připojení video grabberu mi jde pouze zvuk místo obrazu pouze černá obrazovka.Děkuji za odpověd.

Dobrý den, mohu se zeptat zda to stačí zapojit do kamery nebo musím mít zvlášť přehrávač? A v jakém naivnějším rozlišení mohu získat z VHS kazety video. Děkuji

Dobrý den, je k tomu i český návod - nejen jak to připojit, ale i jak to ovládat (SW)? Děkuji

Jede určitě ve win 10?

Dobrý den, umí tento grabber zobrazovat analogové video v reálném čase na počítači? Potřebuji ho použít k mikroskopu jak pro zobrazení, tak pro záznam.

Dobrý den, chtěl bych si koupit tento videograbber, je nějaká záruka, že bude fungovat? Protože nyní mám grabber z Lidlu a ten funguje vždy nějakou krátkou dobu v rozmezí 1-15 minut a převod se přeruší a hodí to hlášku, že není možné kopírovat, že jsou porušena autorská práva, přitom to je vlastní rodinné video. Tak mám obavu, aby mi to nedělalo i u jiného a já nevyhodil 1 000,- Kč. Děkuji s pozdravem J.K.

Diskusia a poradňa k Manhattan USB Audio/Video Grabber
Príslušenstvo pre Manhattan USB Audio/Video Grabber Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Manhattan USB Audio/Video Grabber. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Manhattan USB Audio/Video Grabber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Manhattan USB Audio/Video Grabber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Manhattan USB Audio/Video Grabber.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií