AD homeoffice AD homeoffice

Marantz UD7007 strieborno-zlaté

Zobraziť katalóg
Marantz UD7007 strieborno-zlaté
Blu-ray prehrávač 3D, YouTube / Netflix, XLR / RCA výstup, BD-Live 2.0, DVD-A / V, SACD, True 1080p / 24 FPS, DLNA 1.5, DivX HD, Zvuk, 1080p vzorkovač, stmievač displeja, výstup komponentov, DLNA 1,5, 2x HDMI OUT
Kód:  MAR002f Produktové číslo:  UD7007 SG
Marantz UD7007 strieborno-zlaté Predaj skončil

Marantz UD7007 strieborno-zlaté

Vychutnajte si fantastickú kvalitu obrazu Blu-ray alebo stream audio (vrátane FLAC) alebo dokonca video (vrátane DivX plus HD) z vašej domácej siete alebo internetu. UD7007 ponúka toľko s kombináciou BD, DVD a sieťového streamera. Na zabezpečenie najvyššej kvality pri prehrávaní diskov CD a SACD sú na všetkých audio okruhoch k dispozícii zabudované zvukové moduly HDAM a špeciálne optimalizované komponenty. Výber je aj medzi symetrickým XLR a nesymetrickým cinch pripojením.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora digitálneho 3D signálu
  • Extrémne robustný dizajn a tienená elektronika na zníženie rušenia
  • Zdieľajte zvuk a video z rôznych zariadení
  • Podporuje širokú škálu audio / video formátov
  • Fantastická kvalita zvuku s podporou SACD

Kvalitné vybavenie

Rýchlo pracujúci vysokokvalitný pohon je tienený horným hliníkovým panelom a dolným oceľovým podvozkom. Telo zariadenia je mimoriadne robustné a prídavná spodná doska ďalej zosilňuje zariadenie, aby sa znížil potenciál vibrácií. Elektronika je taktiež rozdelená do piatich samostatných sekcií, ktoré obmedzujú rušenie a zlepšujú kvalitu . Okrem toho sa výstup vykonáva pomocou dvoch HDMI konektorov 3D a nič nebráni flexibilnému pripojeniu. S podporou takéhoto zariadenia nebudete pravdepodobne prekvapení režimom "Pure Direct", aby ste si mohli vychutnať najjemnejšie odtiene CD SACD.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz UD7007 strieborno-zlaté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz UD7007 stříbrno-zlatý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz UD7007 silber-gold.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií