Matrace Dúha - modrá

Zobraziť katalóg
Matrace Dúha - modrá
Nafukovacie lehátko Veľkosť 160x85cm
Kód:  HRA1460n2 Produktové číslo:  ASRT078257588022 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Matrace Dúha - modrá

Komfortný nafukovací matrac značky Intex využijete ako pri vode, tak pre opaľovanie alebo relaxáciu. Tento matrac je prevedená v zaujímavom farebnom dizajne a je ľahko umývateľná. Má dve vzduchové komory a disponuje nafukovacie opierkou hlavy, chrbta a rúk. Nájdete na nej aj praktický držiak na plastovú fľašu. Matrac je vyrobená z kvalitného a odolného syntetického materiálu a dodáva sa s opravnou sadou pre prípad nehody. Táto pohodlná a výborne vybavená matrac je tou najlepšou voľbou pre chvíle nerušeného oddychu.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
160 x 85 cm

Farebné prevedenie:
Modrá

Obsah balenia:
Nafukovací matrac
Opravná sada

Parametre a špecifikácia

Typ
Ležadlo Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Ležadlo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Matrace Dúha - modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Matrace Duha - modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Matratze Rainbow - blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Matratze Rainbow - blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Matrace Duha - modrá.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií