Mattel Barbie Sladký čajový večierok

Zobraziť katalóg
Mattel Barbie Sladký čajový večierok
Bábika – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAjd0265 Produktové číslo:  887961469738 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Barbie Sladký čajový večierok Predaj skončil

Mattel Barbie Sladký čajový večierok

V Barbie kráľovstve Dreamtopia sa chystá sladký čajový večierok. Bábika Barbie a jej malá sestrička Chelsea majú pripravený ružový stolček, ktorý sa dá sklopiť a ľahko z neho vytvoriť podnos. Naň môžu pripraviť vynikajúcu tortu na stojane, čajovú kanvičku s dvomi hrnčekmi a dvomi podšálkami a malý olovrant môže začať. Obe bábiky majú šaty inšpirované sériou príbehov Dreamtopia, nechýbajú ani roztomilé mašličky a jedinečné čelenky. Bábika Mattel Barbie sladký čajový večierok je vhodná pre dievčatá od 3 rokov. Dievčatká môžu spomínať na príbehy Dreamtopia alebo vytvárať svoje vlastné sladké príbehy.

Základné vlastnosti Mattel Barbie sladký čajový večierok

  • Bábiky sú vhodné pre deti od 3 rokov
  • Súčasťou balenia sú dve bábiky, stolček, rozkladacia torta, kanvička a dva hrnčeky s podšálkami
  • Barbie je inšpirovaná sériou príbehov Barbie Dreamtopia
 
 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Barbie Sladký čajový večierok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Sladký čajový dýchánek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Sweetville Princess Tea Party. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Sweetville Princess Tea Party. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie - Édes tea party.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií