Mattel Barbie Vila

Zobraziť katalóg
Mattel Barbie Vila
5 1 hodnotení
Doplnok pre bábiky – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAif0523 Produktové číslo:  0887961272079 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mattel Barbie Vila

Trojposchodová vila je snom každej bábiky Barbie. Tento dom ponúka celkovo štyri izby a strešný bar, je ideálny na párty s priateľmi bábiky Barbie. Na prvé dve poschodia sa bábika dostane pohodlne výťahom. Celý dom možno prakticky zložiť a v prípade potreby uskladniť. Potrebné batérie typu AAA.

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusné bývanie pre bábiky Barbie
  • Tri poschodia a výťah
  • Obsahuje nábytok a príslušenstvo
  • Možno zložiť pre lepšie uskladnenie
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
  • Potrebné batérie typu AAA

Luxusné bývanie pre bábiky

Na treťom poschodí sa na strešnom nosiči nachádza dáždnik, na prízemí má bábika k dispozícii pohodlnú závesnú hojdaciu stoličku. V dome nájdete nábytok ako jedálenský stôl, posteľ s prikrývkou, pohovku, vaňu a ďalšie. O zvyšok sa postarajú doplnky a premyslené detaily.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mattel Barbie Vila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Vilový dům. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie 3 Etagen Stadthaus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie 3 Etagen Stadthaus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Barbie baba ház.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií