Fisher-Price - Krokodýlik s Aktivitami

Zobraziť katalóg
Fisher-Price - Krokodýlik s Aktivitami
Hrkálka – vhodné od narodenia
Kód:  HRAif0622 Produktové číslo:  0887961411133

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher-Price - Krokodýlik s Aktivitami Predaj skončil

Fisher-Price - Krokodýlik s Aktivitami

Mäkučký krokodýlik sa určite stane báječným kamarátom vášho bábätka. Je vyrobený z rozmanitých materiálov, ktorých preskúmavanie rozvíja detské zmysly. Dieťa sa zoznámi s príjemnou textúrou menčestru alebo plyšu. Pri hraní krokodíl veselo klape a hrká, čo majú na svedomí malé plastové hračky, ktoré sú pripevnené na nôžkach zvieratka. Krokodíl je opatrený praktickým veľkým klipom, s ktorého pomocou ho ľahko môžete pripevniť na kočík alebo na autosedačku a vyraziť na cestu s príjemným sprievodom. Jasné farby a vzory prebúdzajú záujem dieťaťa o ďalšie objavovanie hračky. Dieťatko si pri hraní prirodzeným spôsobom rozvíja jemnú motoriku a zmyslové vnímanie. 

 

Kľúčové vlastnosti

  • Rôznorodé štruktúry a textúry materiálov
  • Jasné farby a kontrastné vzory
  • Rozvíja jemnú motoriku a zmyslové vnímanie
  • Praktický klip pre pripevnenie na kočík alebo na autosedačku
  • Kvalitné a odolné spracovanie
  • Vhodné pre deti od narodenia
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fisher-Price - Krokodýlik s Aktivitami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Krokodýlek s Aktivitami. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Aktivitätskrokodil. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Aktivitätskrokodil. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher-Price Foglalkoztató Krokodil.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií