Fisher Price - Psíkovo piano SK

Zobraziť katalóg
Fisher Price - Psíkovo piano SK
Interaktívna hračka vhodná od 6 mesiacov
Kód:  HRAa9208 Produktové číslo:  0887961260311

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher Price - Psíkovo piano SK Predaj skončil

Fisher Price - Psíkovo piano SK

Premýšľate, ako vzbudiť vo vašom dieťatku lásku k hudbe a poznávaniu? Vďaka viac ako 30 obľúbeným pesničkám, melódiám a krátkym vetám, v spojení s 5 svietiacimi klávesami a 2 spôsobmi hry si váš malý hudobný skladateľ užije zábavu pri učení! Psíkovo piano ponúka možnosť učenia sa pútavou formou. Rozlišuje dva rozdielne režimy učenie a hudba, ktoré vášho malého Chopina zabavia na dlhé hodiny. Režim jednoducho zmeníte otočením stránok v interaktívnej knižke, ktorá je súčasťou Pianka. Vďaka praktickému držadlu môžete usporiadať koncert aj na ulici - stačí vziať piano do ruky a môžete vyraziť! Hračka spieva a hovorí slovensky. 

Kľúčové vlastnosti

  • 5 svietiacich klávesov
  • 30 obľúbených pesničiek, melódií a krátkych viet v slovenčine
  • 2 režimy hry - učenie a hudba
  • Učí farby, tvary, čísla a mnohé ďalšie
  • Hrá veselé skladby a spieva známe pesničky
  • V režime hudba si malý hudobník vytvára vlastné melódie
  • Na 3 batérie AA (súčasť balenia)
  • Od 6 do 36 mesiacov
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Akoze fakt by ma zaujimalo kedy konecne zacne alza posielat NOVY tovar ktory predava!!! Toto je uz niekolky kus, ktory som kupil ako "NOVY" a on prisiel pouzivany, ucapkany, rozbaleny a evidentne cisteny handrickou. Zial na plaste je smuhy po cisteni vidiet... Myslim ze zacneme nakupovat inde. Ked zaplatim za nove, chcem NOVE!

Diskusia a poradňa k Fisher Price - Psíkovo piano SK
Príslušenstvo pre Fisher Price - Psíkovo piano SK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price - Psíkovo piáno SK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Psíkovo piáno SK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Psíkovo piáno SK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mattel Fisher Price interaktív játék - kutyás zongora.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií