AlzaPlus+ drogerie Aplikace

ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie easy spray SPF 30 150 ml

Zobraziť katalóg
ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie easy spray SPF 30 150 ml
Mlieko na opaľovanie v spreji
Kód:  KSOP0227 Produktové číslo:  8592297000471 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie easy spray SPF 30 150 ml Predaj skončil

ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie easy spray SPF 30 150 ml

Dopřejte vaší pokožce bezpečné opalování s hydratačním mlékem Astrid Sun OF 30! Mléko na opalování poskytuje pokožce ochranu během slunění a zároveň o ní pečuje. Jedinečné složení je obohaceno o D-panthenol a multivitaminový komplex (Beta-karoten, vitamíny A, E, F), který bojuje proti známkám stárnutí a oddaluje vznik nových vrásek. Jemná voděodolná textura se lehce roztírá a snižuje nutnost opakování nanášení přípravku po každém koupání. Tělové mléko ve spreji udrží vaši pokožku hebkou, dokonale hydratovanou a zdravou.

Hlavní přednosti

  • Vysoká ochrana OF 30
  • Multivitaminový komplex Beta-karoten, A, E, F předchází vzniku nových vrásek
  • Vyvážený poměr ochranných filtrů UVA + UVB
  • Nemastná textura
  • Voděodolné
  • Snadno se aplikuje a rychle se vstřebává

Použití:
Před použitím důkladně protřepejte. Nanášejte na suchou pokožku před pobytem na slunci a rozetřete. Nestříkejte přímo na obličej, aplikujte na dlaně a pak rozetřete vyjma okolí očí. 

Složení:
Aqua, Octocrylene, Homosalate, Ethylhexyl salicylate, C 12-15 alkyl benzoate, Dicaprylyl carbonate, Arginine, Phenylbenzimidazole sulfonic acid, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Butyl methoxydibenzoylmethane, Panthenol, Caprylic/capric triglyceride, Tocopheryl acetate, Parfum, Arachis hypogaea oil, Daucus carota sativa root extract, Isopropyl myristate, Beta carotene, Tocopherol, Diethylhexyl syringylidenemalonate, Linoleic acid, PEG-20 glyceryl laurate, Polysorbate 20, Retinyl palmitate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl glycol, Decylene glycol, Acrylates/C12-22 alkyl methacrylate copolymer, Propanediol, Potassium cetyl phosphate, Hydrogenated palm glycerides, Polyglyceryl-3 methylglucose, Glyceryl stearate, PEG-100 stearate, Acrylates/C10-30 alkly acrylate crosspolymer, Lecithin, Ascorbyl palmitate, Glyceryl oleate, Alpha isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Hydroxycitronellal, Hexyl cinnamal, Eugenol, Coumarin, Limonene, Linalool, Geraniol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Citric acid, BHT, Sodium hydroxide

Produktové línie: ASTRID SUN NIVEA Sun 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ASTRID SUN Hydratačné mlieko na opaľovanie easy spray SPF 30 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASTRID SUN Hydratační mléko na opalování easy spray SPF 30 150 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií