AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Detské kufre

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Objem
18 l
40 l
-
Veľkosť kufra
XS
(18)
S
(14)
M
(5)
Typ
Textilný
(8)
Škrupinový
(43)
Najnovšie objednávky

Či už idete na dovolenku, na chatu, alebo posielate svoje dieťa na tábor, nesmie v jeho výbave chýbať detský kufor. Pri spoločnom cestovaní vám odpadne starosť s pomotanými vecami v spoločnej batožine a zároveň budete mať o pár kíl v ruke menej. Ako vybrať ten správny kufor pre deti, aby bol pre všetky radosti a nie starosti? Čítajte ďalej a dozviete sa to.

Pokračovať

Prečo si zaobstarať detský kufor?

Pokiaľ dieťa často cestuje, či už s vami, alebo samo, detský kufor bude určite nenahraditeľným spoločníkom. Dieťa bude mať vlastné veci vo svojej batožine, vy ušetríte miesto a pri dlhom čakaní môže poslúžiť aj inak. Jednoducho mať vlastný detský kufor je pre každú ratolesť vzrušujúce. Je to malý kúsok slobody, do ktorého si môžu zbaliť svoje obľúbené veci a byť pripravení na každé malé dobrodružstvo, či už je to nocovanie u babičky alebo rodinná dovolenka pri mori.

  • Detské oblečenie a potreby nebudú zaberať miesto vo vašom kufri.
  • Detský kufor poslúži aj na sedenie alebo ako odrážadlo.
  • Kufor pre deti im umožní byť samostatnejšími.
  • Detský kufor sa hodí, ak dieťa cestuje bez vás.

Na čo sa zamerať, keď budete detský kufor vyberať?

Keď budete vyberať detský kufor, nezabudnite vziať do úvahy niekoľko dôležitých parametrov. Okrem nižšie uvedených sa pozerajte aj na drobnosti, akými sú reflexné prvky pre väčšiu bezpečnosť alebo vrecká na veci, ktoré je dobré mať vždy poruke (plyšová hračka, kniha, telefón, fľaša na pitie) atď. Vždy vyberajte detský cestovný kufor tak, aby bol vhodne veľký, inak budete mať o batožinu navyše vy, pretože samo dieťa s ním nebude schopné manipulovať. To platí hlavne pre tie najmenšie.

Aby všetko pekne ladilo, kúpte súpravu, kde nájdete cestovný kufor pre deti s batôžkom a kozmetickou taškou. Zakúpiť možno aj súpravu dvoch kufrov rovnakého dizajnu a odlišnej veľkosti na rôzne príležitosti.

Akú hmotnosť by mal mať detský kufor?

Pre príjemnú manipuláciu je hlavným parametrom hmotnosť, ktorú detský kufor má. Pre malé deti zvoľte hmotnosť čo najnižšiu, ideálne do 2 kg. Väčšie deti už môžu mať detské kufre o niečo ťažšie, najlepšie s maximálnou hmotnosťou do 3 kg. Aj keď sa tieto čísla zdajú nízke, výrazne sa navýšia vo chvíli, kedy sa detský kufor naplní. Nižšia hmotnosť je výhoda aj pre dospelého vo chvíli, keď s kuframi musí pomáhať.

Detský kufor na kolieskach
Detský kufor s motívom jednorožca

Kufor pre deti s motívom lienky
Kufor na kolieskach pre deti s motívom lienky

Kufor pre deti musí mať tiež vhodný objem a veľkosť

Objem, aký má kufor pre deti, určuje, koľko vecí pojme. V tomto prípade opäť vyberajte s ohľadom na vek a fyzické schopnosti dieťaťa. Väčší objem, ktorý kufre pre deti uvádzajú, síce znamená viac vecí vo vnútri, ale aj vyššiu hmotnosť, ktorú dieťa nemusí zvládnuť. Premerajte si výšku detského kufra a dajte ju do pomeru s výškou dieťaťa, uvidíte, či aspoň pomerovo sedí, ohľad pritom berte aj na hĺbku detského kufra.

  • Do 4 rokov siahnite po kufri s objemom do 21 l.
  • Od 4 do 7 rokov sa hodia detské kufre s objemom 20 až 30 l.
  • Staršie deti už môžu mať kufor s objemom nad 30 l.
  • Na týždenné a dlhšie pobyty na táboroch to už môže byť kufor pre deti 40 až 60 l.

i

Veľkosť hrá úlohu predovšetkým pre detský kufor do lietadla

Rozmery pre vás budú dôležité vo chvíli, keď potrebujete detský kufor do lietadla. Obvykle sa musí zmestiť do rozmerov 55 × 40 × 20 cm. Je však lepšie si vždy overiť maximálne povolené rozmery u konkrétnej leteckej spoločnosti.

Pri výbere tiež zohľadnite, na aký vek sú detské kufre určené

Je zrejmé, že rovnaké detské kufre nebudú vyhovovať malému dieťaťu a tínedžerovi súčasne. Nemá zmysel trojročnému dieťaťu kupovať detský cestovný kufor s tým, že doň dorastie. Detské cestovné kufre by potom nesplnili svoj účel a batožina by bola pri manipulácii stále skôr vaša ako vášho dieťaťa. U školákov už ale môžete premýšľať o väčšom detskom kufri, ktorý vydrží dlhšie a zároveň pojme už mnohokrát oveľa náročnejšiu výbavu.

Vyberte praktický detský kufor na kolieskach

S najväčšou pravdepodobnosťou zaobstaráte detský kufor na kolieskach, ktorý je oveľa praktickejší. Obvykle majú detské kufre na kolieskach kolieska dve – potom už len vytiahnete rukoväť, kufor naklopíte a môžete ísť. Lepšiu manipuláciu vám však ponúkne detský kufrík na kolieskach až so 4 otáčacími kolieskami. Ten môžete otáčať na mieste, položiť ho na zem, alebo ho tlačiť.

Klasický detský kufor ružový
Klasický detský kufor

Palubný detský kufor
Palubný detský kufor

Detský kufor na kolieskach so stavebnicou
Detský kufor so stavebnicou

i

Šikovný cestovný detský kufor – odrážadlo

Aby sa dieťa na cestách nenudilo alebo ste mu pomohli, keď ho bolia nohy, dá sa detský kufor využiť aj ako odrážadlo. Je tiež možné na ňom sedieť vďaka vysokej nosnosti, rodič ho môže ťahať alebo sa deti môžu voziť samy.

Aké materiály používajú na výrobu detské kufre?

Detské kufre sa vyrábajú prevažne z dvoch materiálov a sú kľúčové pre ich odolnosť, funkčnosť a estetický vzhľad – ide o textil (polyester) či plast (ABS, polykarbonát). Každý z nich má svoje výhody aj nevýhody. Je len na vás, ktorý kufor pre deti vám bude vyhovovať a ku ktorému sa prikloníte, aj v závislosti na ostatných požiadavkách.

  • Textilný detský cestovný kufor je ľahší, môže mať vonkajšie praktické vrecká a je lacnejší. Na druhej strane je menej odolný, náchylnejší na znečistenie, je vhodné ho obaliť do ochrannej fólie. Nehodí sa tiež na prepravu krehkých vecí.
  • Škrupinové alebo tiež hard shell cestovné kufre pre deti sú z ABS plastu. Sú nepremokavé, ľahko sa udržiavajú a ľahko do nich dáte aj krehké veci, pretože sa nepretlačia. Tento variant má tiež dlhšiu životnosť a poslúži aj ako detský kufor na sedenie, ak musíte niekde dlho čakať.

LEGO Ninjago detský kufor škrupinový
Detský kufor škrupinový

Vadobag detský kufor textilný Minnie
Detský kufor textilný

Hľadáte lacný cestovný kufor? Detský aj ten pre dospelých za výhodnú cenu ponúka bazár. Ide o skvelé miesto, kde môžete ušetriť.

Akým vybavením kufor pre deti disponuje?

Kufor pre deti je vybavený všetkým, čo malí cestovatelia potrebujú na bezproblémové cesty. Každá z týchto funkcií má svoj unikátny cieľ, navrhnutý tak, aby bolo cestovanie s kufríkom čo najpríjemnejšie. Každá z týchto funkcií pracuje v súlade, aby zabezpečila, že malí cestovatelia môžu bez starostí ťažiť z radosti cestovania. Bezpečnosť a komfort počas ciest sú zaistené vďaka premyslenému dizajnu a praktickému vybaveniu, ktoré kufre pre deti ponúkajú.

  • Menovka je prvok, ktorý umožňuje jednoduchú identifikáciu kufra, a to najmä v prípadoch, keď sú detské kufre podobného vzhľadu a veľkosti.
  • Vnútorné vrecko a deliaca priehradka uľahčujú organizáciu – umožňujú separáciu odevov od hračiek či ďalších vecí, čo zjednodušuje balenie a vybaľovanie.
  • Spevnené rohy poskytujú extra ochranu, zvyšujú odolnosť proti nárazom a poškodeniu, chránia obsah detského kufra nielen v letiskovom prostredí.
  • Upínacie pásy udržujú obsah pevne na mieste, takže všetko zostane bezpečne usporiadané. Sú to nenahraditeľní pomocníci na udržanie poriadku v kufri.
  • Pevné dno je nenahraditeľné pre dodanie pevnosti a stability detského kufra, čo je dôležité pre ochranu vecí vo vnútri počas prepravy.

Detský kufor na kolieskach otvorený
Detský kufor s deliacou priehradkou

Kufor na kolieskach pre deti otvorený
Kufor s upínacími pásmi

Detské kufre dokážu potešiť aj vzhľadom

V neposlednom rade budete určite riešiť aj vzhľad, ktorý majú detské kufre. V ponuke je mnoho dizajnov s obľúbenými hrdinami, ale aj jednofarebné varianty pre tých starších. Svoj cestovný kufor si tak vyberie každé dieťa presne podľa svojich preferencií a veci doň sa budú baliť s radosťou.

  • Detský kufor pre chlapca je v ponuke v mnohých vzoroch. Pre tých najmenších sú tu zvieratká aj modely áut či obrázky v podobe dopravnej tematiky. Potom tiež obľúbení hrdinovia, ako napríklad Spiderman alebo Transformers.
  • Detský cestovný kufor pre dievčatá sa bude pýšiť ružovou, červenou a bielou farbou, prípadne trblietkami. Okrem zvieratiek na ňom tiež nájdu svojich obľúbencov. Malým slečnám sa určite bude páčiť detský kufor Minnie alebo detský kufor Frozen.

Vadobag detský kufor Mickey Mouse sivý
Detský kufor pre chlapcov aj dievčatá

Travelite detský kufor pre chlapcov pirát
Detský kufor pre chlapcov

T class detský kufor princezná
Detský kufor pre dievčatá

Neviete, aký zvoliť detský kufor? Recenzie poradia

Ak vyberáte detský kufor, recenzie vám pomôžu vybrať ten najlepší kus pre vaše deti. Pri čítaní recenzií je dôležité venovať pozornosť niekoľkým kľúčovým aspektom. Rodičia a zákazníci obvykle hodnotia detský kufrík podľa jeho odolnosti, praktickosti, stability aj pohodlia pri manipulácii. V neposlednom rade recenzie často obsahujú informácie o pomere cena/výkon, čo je pre rodičov kľúčovým faktorom pri rozhodovaní.

Chcete nájsť ten pravý kufor pre vaše dieťa? U nás ponúkame aj lacné detské kufre (na kolieskach).

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Cestovný kufor – detský, na kolieskach, škrupinový, objem 30 l, rozmery 46 × 33 × 20 cm (V׊×H), 4 kolieska, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, modrá a žltá farba, hmotnosť 2,03 kg
70,92 €

2.
Detský kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 18 l, rozmery 31 × 21 × 46 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorné vrecko súčasťou, 4 pevné kolieska, horné držadlo, oranžová farba, jednofarebný motív, hmotnosť 1,7 kg
54,90 €

3.
Detský kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 18 l, rozmery 31 × 21 × 46 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorné vrecko súčasťou, 4 pevné kolieska, horné držadlo, červená farba, jednofarebný motív, hmotnosť 1,7 kg
47,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
51 položiek
4,9 19×
Trunki Kufor s kolieskami Harley Lienka
Detský kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 18 l, rozmery 31 × 21 × 46 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorné vrecko súčasťou, 4 pevné kolieska, horné držadlo, červená farba, jednofarebný motív, hmotnosť 1,7 kg
47,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: FOB287
4,9 19×
Trunki Kufor s kolieskami Terrance
Detský kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 18 l, rozmery 31 × 21 × 46 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorné vrecko súčasťou, 4 pevné kolieska, horné držadlo, modrá farba, jednofarebný motív, hmotnosť 1,7 kg
51,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: FOB298
CHILDHOME Cestovný kufor Teddy Beige - Detský kufor Varianty
CHILDHOME Cestovný kufor Teddy Beige
Detský kufor – malý, textilný, objem 18 l, rozmery 30 × 40 × 15 cm (V׊×H), menovka a zosilnené rohy súčasťou, zapínanie zipsom, horné držadlo, hnedá farba
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls3125
CHILDHOME Cestovný kufor Navy White - Detský kufor Varianty
CHILDHOME Cestovný kufor Navy White
Detský kufor – malý, textilný, objem 18 l, rozmery 30 × 40 × 15 cm (V׊×H), menovka a zosilnené rohy súčasťou, zapínanie zipsom, horné držadlo, modrá farba
86,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls3126
CHILDHOME Cestovný kufor Pink Copper - Detský kufor Varianty
CHILDHOME Cestovný kufor Pink Copper
Detský kufor – malý, textilný, objem 18 l, rozmery 30 × 40 × 15 cm (V׊×H), menovka a zosilnené rohy súčasťou, zapínanie zipsom, horné držadlo, ružová farba
83,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls3123
CHILDHOME Cestovný kufor Grey Off White - Detský kufor Varianty
CHILDHOME Cestovný kufor Grey Off White
Detský kufor – malý, textilný, objem 18 l, rozmery 30 × 40 × 15 cm (V׊×H), menovka a zosilnené rohy súčasťou, zapínanie zipsom, horné držadlo, sivá farba
82,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls3127
CHILDHOME Cestovný kufor Black Gold - Detský kufor Varianty
CHILDHOME Cestovný kufor Black Gold
Detský kufor – malý, textilný, objem 18 l, rozmery 30 × 40 × 15 cm (V׊×H), menovka a zosilnené rohy súčasťou, zapínanie zipsom, horné držadlo, čierna a zlatá farba
83,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls3124
4,9 19×
Trunki Kufor s kolieskami Tiger Tipu
Detský kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 18 l, rozmery 31 × 21 × 46 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorné vrecko súčasťou, 4 pevné kolieska, horné držadlo, oranžová farba, jednofarebný motív, hmotnosť 1,7 kg
54,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: FOB296
4,9 19×
Trunki Kufor s kolieskami Trixi
Detský kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 18 l, rozmery 31 × 21 × 46 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorné vrecko súčasťou, 4 pevné kolieska, horné držadlo, ružová farba, jednofarebný motív, hmotnosť 1,7 kg
56,90 €
Na sklade 1 ks
Objednávací kód: FOB281
LEGO Luggage PLAY DATE 16" – LEGO minifigures, TODAY I FEEL
Cestovný kufor – detský, na kolieskach, škrupinový, objem 30 l, rozmery 46 × 33 × 20 cm (V׊×H), 4 kolieska, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, modrá a žltá farba, hmotnosť 2,03 kg
70,92 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTleg0343
LEGO Luggage PLAY DATE 16" – LEGO NINJAGO
Cestovný kufor – detský, na kolieskach, malý, škrupinový, objem 30 l, rozmery 46 × 33 × 20 cm (V׊×H), 4 kolieska, TSA zámok, teleskopické a horné držadlo, sivá farba, hmotnosť 2,03 kg
70,92 €
Na sklade 3 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTleg002
Detský cestovný 3D kufor Dino, hranatý
Detský kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 35 l, 4 kolieska, teleskopické držadlo, zelená farba, zvierací motív
42,94 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTaaa0601
Detský cestovný 3D kufor Mačička, hranatý
Detský kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 35 l, 4 kolieska, ružová farba, zvierací motív
42,94 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTaaa0602
Detský cestovný 3D kufor Lev, hranatý
Detský kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 35 l, 4 kolieska, žltá farba, zvierací motív
42,94 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTaaa0603
T-class® Detský palubný kufor 4137, Ružová mačka
Detský kufor – na kolieskach, stredný, škrupinový, objem 35 l, rozmery 46 × 30 × 25 cm (V׊×H), 2 kolieska, zapínanie zipsom, teleskopické a horné držadlo, ružová farba, hmotnosť 1,55 kg
54,80 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTjihu427
WEXTA Girl Odolný kufor detský 40 l ružový - Cestovný kufor Varianty
WEXTA Girl Odolný kufor detský 40 l ružový
Cestovný kufor – detský, stredný, škrupinový, objem 40 l, rozmery 48 × 34 × 25 cm (V׊×H), zapínanie zipsom, ružová farba
Novinka
62,69 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTsad02
T-class® Detský palubný kufor 3971, Modrý psík
Detský kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 25 l, rozmery 46 × 30 × 25 cm (V׊×H), 2 kolieska, zapínanie zipsom, modrá farba, hmotnosť 1,55 kg
54,80 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTjihu425
4,9 19×
Trunki Kufor s kolieskami Požiarnické auto Frank
Detský kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 18 l, rozmery 31 × 21 × 46 cm (V׊×H), menovka, upínacie pásy a vnútorné vrecko súčasťou, 4 pevné kolieska, horné držadlo, červená farba, jednofarebný motív, hmotnosť 1,7 kg
55,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HRAif3724
WEXTA Lion Odolný kufr dětský 40 l modrý - Cestovný kufor Varianty
WEXTA Lion Odolný kufr dětský 40 l modrý
Cestovný kufor – detský, stredný, škrupinový, objem 40 l, rozmery 48 × 34 × 25 cm (V׊×H), zapínanie zipsom, modrá farba
Novinka
62,69 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTsad01
T-class® Detský palubný kufor, Happy little one
Detský kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 25 l, rozmery 46 × 30 × 25 cm (V׊×H), 2 kolieska, zapínanie zipsom, teleskopické a horné držadlo, ružová farba, hmotnosť 1,55 kg
54,80 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTjihu422
T-class® Detský palubný kufor 3967, Princezná-ružová
Detský kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 25 l, rozmery 46 × 30 × 25 cm (V׊×H), 2 kolieska, zapínanie zipsom, ružová farba, hmotnosť 1,55 kg
54,80 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTjihu424
T-class® Detský palubný kufor 3928, Lienka
Detský kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 25 l, rozmery 46 × 30 × 25 cm (V׊×H), 2 kolieska, zapínanie zipsom, biela farba, hmotnosť 1,55 kg
54,80 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTjihu423
T-class® Detský palubný kufor 18" 4139, Ružová mačka - Detský kufor Varianty
T-class® Detský palubný kufor 18" 4139, Ružová mačka
Detský kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 30 l, rozmery 50 × 33 × 23 cm (V׊×H), 4 kolieska, zapínanie zipsom, ružová farba, hmotnosť 2,3 kg
66,62 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTjihu421
T-class® Detský palubný kufor 18" 4094, Superhero - Detský kufor Varianty
T-class® Detský palubný kufor 18" 4094, Superhero
Detský kufor – na kolieskach, malý, škrupinový, objem 30 l, rozmery 50 × 33 × 23 cm (V׊×H), 4 kolieska, zapínanie zipsom, modrá farba, hmotnosť 2,3 kg
66,62 €
Na sklade > 5 ks u dodávateľa
Objednávací kód: SPTjihu420
kuforŠtýlová batožina Roncato na elegantné aj dobrodružné cestovanie Obdobie letného cestovania sa nezaobíde bez praktickej batožiny, do ktorej ľahko a prehľadne uložíte všetko potrebné. Ak hľadáte naozaj kvalitnú a prepracovanú batožinu, potom práve batožina Roncato bude tou správnou voľbou.
Kufor je ako cestovný partner. Dokáže byť perfektným spoločníkom na cestách, ale aj pokaziť celú dovolenku. Ak si plánujete cestovanie užiť, vyberte si kufor podľa nášho sprievodcu. Poradíme vám, aká batožina bude perfektne vyhovovať vašim potrebám.
Ak si nie ste istí, čo svojmu potomkovi zbaliť na letný tábor, ste na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete o všetkých nevyhnutnostiach, ktoré by mu v batohu či kufri rozhodne nemali chýbať.

Detské kufre

V kategórii Detské kufre máme práve teraz na Alza.sk celkom 51 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské kufre Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie detské kufre Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské kufre Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské kufre recenzie
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií