PET PET

DOVE Men+Care Minerals & Sage Duopack

Zobraziť katalóg
DOVE Men+Care Minerals & Sage Duopack
5 4 hodnotení
Pánska kozmetická súprava – obsahuje: Dove Men+Care Minerals & Sage sprchový gél 250ml + Dove Minerals & Sage antiperspirant sprej 150ml
Kód:  SG437 Produktové číslo:  8584057006458 Stránky výrobcu
DOVE Men+Care Minerals & Sage Duopack Predaj skončil

DOVE Men+Care Minerals & Sage Duopack

Kozmetická súprava Dove Men+Care Minerals & Sage Duopack je skvelou voľbou pre každého muža, ktorý sa rád cíti svieži po celý deň. Sprchový gél a antiperspirant v spreji ho obklopia sviežou vôňou, ktorá muža povzbudí aj pri náročnom dni. Sprchový gél Dove Men+Care Minerals & Sage sa špičkovo stará o pokožku a zanecháva ju hydratovanú a vyživenú. Antiperspirant Dove Minerals & Sage vás ochráni proti potu a redukuje tiež vznik zápachov. S touto súpravou Dove sa budete cítiť skvele a zvládnete každú situáciu.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy Dove Men+Care Minerals & Sage Duopack

  • Sprchový gél s príjemnou sviežou vôňou hydratuje pokožku
  • Gél je vhodný na každodenné použitie
  • Sprchový gél sa pýši technológiou MicroMoisture
  • Antiperspirant vás chráni 48 hodín pred potením a nepríjemným zápachom
  • Antiperspirant neobsahuje alkohol a sviežo vonia

Sprchový gél Dove Men+Care Minerals & Sage vás osvieži

Vyživujúci sprchový gél Dove Men zanechá vašu pleť sviežu a poradí si s ňou oveľa lepšie než ostatné obyčajné pánske gély. Gél Dove Men+Care navyše obsahuje jedinečnú technológiu MicroMoisture, vďaka ktorej sa hydratačné zložky z kapsuliek dostávajú priamo na pokožku bez toho, aby zanechávali nepríjemný pocit mastnoty.

Použitie:
Sprchový gél naneste na mokrú pokožku, napeňte ho a následne dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Agua, Sodium laureth sulfate, Petrolatum, Acrylates copolymer, Parfum, Citric acid, Cocamide MEA, DMDM hydantoin, Glycerin, Mica, PPG-12, Salvia officinalis leaf extract, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Tetrasodium EDTA, Tocopherol, Zinc PCA, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 17200, Cl 19140, Cl 42090, Cl 77288, Cl 77499, Cl 77891

Stop poteniu s antiperspirantom Dove Minerals & Sage

Antiperspirant v spreji vás dokáže chrániť pred nepríjemným potením až 48 hodín. Vďaka svojmu zloženiu s 0 % alkoholu tak znižuje podráždenie vašej pokožky. Sprej môžete mať vždy pri sebe, či už v práci, aute alebo na dovolenke a používať ho každý deň.

Použitie:
Sprej aplikujte na podpazušie zo vzdialenosti 30 cm podľa potreby.

Zloženie:
Butane, Isobutane, Propane, Aluminum chlorohydrate, PPG-14 butyl ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium hectorite, Helianthus annuus seed oil, C12-15 alkyl benzoate, BHT, Octyldodecanol, Dimethiconol, Propylene carbonate, PEG-4, Maris sal, Talc, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool

Typy pokožky:
Súprava je vhodná pre všetky typy pleti.

Balenie obsahuje:
1× sprchový gél Dove Men+Care Minerals & Sage 250 ml
1× antiperspirant sprej Dove Men+Care Minerals & Sage 150 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Men+Care Minerals & Sage Duopack
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Men+Care Minerals & Sage sprchový gel 250 ml + Dove Minerals & Sage antiperspirant sprej 150 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Men+Care Minerals & Sage Duopack.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií