P&G boost Aplikace

GARNIER Botanic Therapy Olive

Zobraziť katalóg
GARNIER Botanic Therapy Olive
4,5 2 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Garnier Botanic Therapy šampón 250ml, Garnier Botanic Therapy mask 200ml
Kód:  VBAL0564 Produktové číslo:  8592807219393 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Botanic Therapy Olive Predaj skončil

GARNIER Botanic Therapy Olive

Darčeková súprava Garnier Botanic Therapy Olive obsahuje šampón a balzam na vlasy ako praktický darček na suché a poškodené vlasy. Zloženie obohatené o olivový olej preniká do vlasových vlákien a vyživuje vlasy zvnútra, zároveň ich hydratuje a obnovuje ich prirodzený vzhľad. Šampón vlasy šetrne umyje a pripraví na použitie balzamu, ktorý ich uhladí a dodá im potrebnú starostlivosť bez zbytočného zaťaženia. Zároveň regeneruje vlasového vlákno a posilňuje vlasy od korienkov po končeky. Výsledkom sú vlasy jemné a hebké na dotyk, žiarivé a deň odo dňa krajšie. Zloženie oboch prípravkov je bez parabénov.

    

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Garnier Botanic Therapy Olive

  • Darčeková súprava Garnier Botanic Therapy Olive na starostlivosť o suché a poškodené vlasy
  • Určené na intenzívnu výživu bez zaťaženia
  • Zloženie s olivovým olejom
  • Komplexná starostlivosť na jemné a hebké vlasy
  • Zloženie bez parabénov
  • Súprava obsahuje: šampón 250 ml + balzam 200 ml

Použitie:
Šampón – naneste malé množstvo šampónu na vlasy a jemne premasírujte. Dôkladne opláchnite.
Balzam – po umytí aplikujte po celej dĺžke vlasov až po končeky, potom opláchnite. Vhodné na každodenné použitie.

Zloženie:
Šampón: aqua/water, sodium laureth sulfate, coco-betaine, cocamide MIPA, sodium chloride, sodium benzoate, sodium hydroxide, olea europaea oil/olive fruit oil, PPG-5-ceteth-20, PEG-55 propylene glycol oleate, PEG-60 hydrogenated castor oil, polyquaternium-10, salicylic acid, limonene, benzyl salicylate, benzyl alcohol, amodimethicone, propylene glycol, carthamus tinctorius seed oil/safflower seed oil, citric acid, laureth-5 carboxylic acid, hexyl cinnamal, parfum/fragrance

Balzam: aqua/water, cetyl alcohol, glycerin, amodimethicone, CI 19140/yellow 5, hydroxyethylcellulose, stearyl alcohol, olea europaea oil/olive fruit oil, behentrimonium chloride, trideceth-6, chlorhexidine digluconate, limonene, benzyl salicylate, benzyl alcohol, isopropyl alcohol, dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, alpha-isomethyl ionone, myristyl alcohol, carthamus tinctorius seed oil/safflower seed oil, caramel, cetyl esters, cetearyl alcohol, cetrimonium chloride, BHT, citric acid, hexyl cinnamal, parfum/fragrance


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Botanic Therapy Olive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Botanic Therapy Olive.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií