Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Homedics MIR-100

Zobraziť katalóg
Homedics MIR-100
4,5 7 hodnotení
Kozmetické zrkadlo - kompaktná veľkosť do kabelky, LED podsvietenie, zrkadlo normálna veľkosť + zrkadlo 2× zväčšenie, prevádzka na batérie 2× CR2032, priemer 8cm, farba strieborná
Kód:  HOMKZ016 Produktové číslo:  ELM-MIR100

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Homedics MIR-100

Bez kompaktného kozmetického zrkadla HoMedics ELM-MIR100 sa nezaobíde žiadna žena, ktorá sa stará o svoj vzhľad, rada sa líči a chce mať dokonalý make-up. Jedna strana zrkadla je určená pre bežné prehliadanie, druhá strana zväčšuje dvojnásobne, čím získate perfektný prehľad o stave vašej pleti. Vďaka LED podsvieteniu môžete bez problémov skontrolovať či je nutné upraviť váš make-up, a to v akejkoľvek dennej či nočnej hodine. Jeho napájanie je zabezpečené pomocou 2 batérií (CR2032).

Elegantné okrúhle zrkadlo patrí do kolekcie Elle MacPherson The Body. Ideálne je pre tých, ktorí cestujú a využijete ho taktiež aj na dovolenke. Vďaka jeho kompaktným rozmerom sa vám zmestí pohodlne do kabelky, vy ho budete mať stále po ruke a bude ho môcť kedykoľvek použiť. Dizajnové kozmetické zrkadlo s podsvietením sa stane vaším spoľahlivým pomocníkom, bez ktorého sa pri starostlivosti o vašu pleť už nezaobídete.

Hlavné prednosti:

  • LED osvetlenie
  • Dve zrkadlá s 1x a 2x zväčšením
  • Štýlové vreckové a cestovné zrkadlo
  • Moderný atraktívny dizajn

Farba:
Biela

Parametre a špecifikácia

Umiestnenie
Vreckové Hotovo!
Priemer
8 cm Hotovo!

Umiestnenie

Umiestnenie
Vreckové Hotovo!

Vlastnosti

Priemer
8 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda má zrcátko nějaké tlačítko na případné vypnutí osvětlení. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Homedics MIR-100
Príslušenstvo pre Homedics MIR-100 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics MIR-100. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homedics MIR-100. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homedics MIR-100. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Homedics MIR-100.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií