AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

JAR Lemon (48 ks)

Zobraziť katalóg
JAR Lemon (48 ks)
Tablety do umývačky - tablety do umývačky riadu - 0,19 €/tableta
Kód:  MYC048 Produktové číslo:  8001090016188 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JAR Lemon (48 ks)

Objavte kapsuly do automatickej umývačky Jar

Kapsula Jar All In One kombinuje kvapalnú a práškovú formu umývacieho prostriedku do jednej kapsuly a dokáže odstrániť aj tie najťažšie nečistoty - dokonca aj mastnotu, ktorá vysychá až 24 hodín na miskách. Ultra rozpustná škrupina kapsúl sa rozpúšťa rýchlejšie ako pevné kompaktné kapsuly, takže aktívne zložky začnú okamžite pôsobiť a poskytujú živé a efektívne výsledky.

Skúste kapsule do automatickej umývačky riadu Jar Platinum, ktoré sú ešte efektívnejšie.

S kapsulami do automatickej umývačky riadu Jar Platinum All in One spoznáte najlepšie čistiace účinky Jari.  Kapsula Jar Platinum obsahuje tri unikátne kvapalné prísady, ktoré narúšajú a odstraňujú zasušené potraviny a nečistoty a vaše riady - dokonca aj umývačku riadu - nechávajú čisto čisté.


Off
Nepřekonatelné účinky při odstraňování odolných zbytků jídla
 

Pokrokové odstraňovanie odolných nečistôt

Kapsula do automatickej umývačky riadu Jar Lemon All in One obsahuje tekuté odmasťovacie prostriedky, ktoré odstraňujú aj odolné nečistoty. Sú také účinné, že dokážu tiež odstrániť 24-hodinovú zaschnutú mastnotu a odolné nečistoty.

Off
Zanechajú nádherný lesk
 

Zanechajú nádherný lesk

Kapsule do automatickej umývačky riadu Lemon All in One odstraňujú mastnotu a nečistoty a zaistí, že vaše riady sú žiarivo čisté po každom umývacom cykle.

Off
Skvelé pre krátke umývacie cykly
 

Skvelé pre krátke umývacie cykly

Kapsule do  automatickej umývačky riadu Jar Lemon All in One sa rozpúšťajú rýchlejšie ako kompaktné pevné kapsule, takže pôsobia dlhšie, dokonca aj pri krátkych umývacích cykloch.

Rad kapsúl do automatickej umývačky riadu Jar

Tipy na efektívne umývanie

Ako sa kapsuly Jar Platinum líšia od iných výrobkov Jar?
Jar Platinum All in One je prémiový výrobok pre zákazníkov, ktorí majú mimoriadne vysoké požiadavky na čistotu, najmä pri odstraňovaní zaschnutého jedla a pri prevencii mastnoty v umývačke riadu. Jar Platinum obsahuje kvapalné povrchovo aktívne látky, ktoré sú tak účinné, že odstraňujú aj skryté tuky z umývačky riadu. Medzi produktmi Jar sú to vďaka celkovým vynikajúcim čistiacim účinkom a výslednému lesku riadu najúčinnejšie kapsule do automatickej umývačky riadu.

Prečo sú kapsule Jar Platinum tak účinné?
Jar v Platinum All in One je jedinečná kombinácia prášku a tekutiny. Prášková báza kapsuly obsahuje jedinečný enzým a bieliaci systém, ktorý zlepšuje čistiace účinky. Tekutá zložka obsahuje superúčinné povrchovo aktívne látky, ktoré sa tiež používajú v prostriedkoch na čistenie umývančiek riadu. Horná časť kapsuly Jar je tekutá preto, že povrchovo aktívne látky sú najúčinnejšie v tekutej forme. Jar Platinum All in One je jediným prostriedkom na úmývanie riadu, ktorý poskytuje trojitý účinok tekutých zložiek - obsahujú viac odmasťovacích prostriedkov ako tvrdé kapsuly.

Ako to, že sa kapsule Jar Platinum All in One rozpúšťajú rýchlejšie ako iné?
Rýchlejšie rozpúšťanie znamená rýchlejšie umývanie. Spotrebitelia nemajú radi, keď otvoria umývačku riadu po umývacom cykle a nájdu čiastočne rozpustenú kapsulu. Nielenže zostáva v umývačke riadu, ale tiež znamená, že len časť chemického zloženia bola uvoľnená. Jedinečný obsah kapsúl Jar do automatickej umývačky riadu s tekutou hornou časťou je zabalený v rýchlo sa rozpúšťajúcom PVA obale. Kapsula sa preto rozpúšťa - a pôsobí - rýchlejšie.

Predlžujú kapsule Jar Platinum All in One životnosť umývačky riadu? Môžem prestať kupovať prostriedok na čistenie umývačky riadu?
Kapsule do automatickej umývačky riadu Jar Platinum obsahujú tekuté povrchovo aktívne látky, ktoré pomáhajú odstraňovať / zabraňovať usadzovaniu tukov. To pomáha predchádzať upchávaniu umývačky riadu. Kapsule Jar Platinum All in One tiež pomáhajú predchádzať usádzaniu vodného kameňa, neodstraňuje vžak vodný kameň, ktorý sa už v umývačke usadil. Odporúčame vám preto, aby ste používali čistiaci prostriedok na umývačky riadu raz za mesiac, aby ste odstránili existujúce usadeniny.

Pozrite sa na škálu tekutých prostriedkov na umývanie riadu Jar

 

Parametre a špecifikácia

Druh
Multifunkčný Hotovo!
Podľa radu
All in 1 Hotovo!

Druh

Druh
Multifunkčný Hotovo!

Podľa radu

Podľa radu
All in 1 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JAR Lemon (48 ks) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JAR Lemon (48 ks).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií