AD homeoffice AD homeoffice

Leifheit Clean Twist extra soft M + Čistič na laminátové podlahy 1l

Zobraziť katalóg
Leifheit Clean Twist extra soft M + Čistič na laminátové podlahy 1l
5 1 hodnotení
Mop – rotačný, upratovací, určený pre umývanie podláh bez kontaktu rúk a špinavej vody, pre všetky typy podláh - parkety, lamino a drevo, možnosť rýchleho ukončenia priamo používateľom, nová veľká rotačné komora, univerzálne 20l vedro s jedným držadlom, 360° rotácia umožňuje vytieranie do osmičiek, návlek prakticky umiestnený po celej dĺžke trecej plochy, vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien, záber mopu 33cm, určené na umývanie a údržbu drevených a laminátových povrchov, koncentrát, uzáver s bezpečnostnou poistkou pre deti, objem 1l
Kód:  LEITW020 Produktové číslo:  52038 Stránky výrobcu
Leifheit Clean Twist extra soft M + Čistič na laminátové podlahy 1l Predaj skončil

Leifheit Clean Twist extra soft M + Čistič na laminátové podlahy 1l

Upratovacia súprava Clean Twist extra soft M, ktorá vám uľahčí umývanie podláh, a to bez kontaktu rúk a špinavej vody. Rotačný mop je ľahko ovládateľný a vhodný na použitie u všetkých typov podláh, ako sú napríklad parkety, korok, lamino alebo drevo. S mopom možno vytierať do takzvaných osmičiek a to vďaka 360° rotácii a rotačnému systému umiestnenému priamo v držadle. Mop ľahko a rýchlo umiestnite do 20 litrového vedra. Návleky zo špeciálnych mikrovlákien, sú vymeniteľné a umiestnené po celej dĺžke trecej plochy. Toto mikrovlákno zachytí všetky nečistoty bez nutnosti veľkej námahy, nevytvára žmolky a možno ho jednoducho prichytiť na patenty. Po práci môžete návleky vyprať bez aviváže priamo v práčke. Súčasťou balenia je aj čistič na laminátové podlahy s objemom 1 liter.

Kľúčové vlastnosti súpravy Clean Twist extra soft M

  • 360° rotácia umožňuje vytieranie do osmičiek
  • Vymeniteľné návleky zo špeciálnych mikrovlákien s výbornou absorpciou nečistôt
  • Možné prať v práčke bez aviváže
  • Záber mopu 33 cm
  • Nevytvára žmolky
  • Rýchlo osychá
  • Spoľahlivé prichytenie na patentky
  • V balení čistič na laminátové podlahy 1 liter

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Leifheit Clean Twist extra soft M + Čistič na laminátové podlahy 1l
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEIFHEIT Clean Twist extra soft M + Čistič na laminátové podlahy 1l. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Set Clean Twist System M mit Parkett + LEIFHEIT Bodenreiniger für Parkett und Laminat Konzentrat 1.000 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEIFHEIT Set Clean Twist System M mit Parkett + LEIFHEIT Bodenreiniger für Parkett und Laminat Konzentrat 1.000 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leifheit Clean Twist extra soft M szett + laminált padlótisztítószer 1 l.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií