AD elektro AD elektro

ĽORÉAL Elséve Extraordinary Clay 400 ml

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL Elséve Extraordinary Clay 400 ml
Šampón – proti lupinám
Kód:  VLS666 Produktové číslo:  3600523490035
ĽORÉAL Elséve Extraordinary Clay 400 ml Predaj skončil

ĽORÉAL Elséve Extraordinary Clay 400 ml

Sú vaše vlasy málo vyživené a majú lupiny? Nezúfajte, práve pre vás je tu šampón ĽORÉAL Paris Elseve Extraordinary Clay. Tento prípravok vaše vlasy počas každého umytia dôkladne vyčistí, vrátane vašej pokožky hlavy. Šampón ĽORÉAL Paris Elseve Extraordinary Clay dodá vašim vlasom neuveriteľnú sviežosť trvajúcu počas troch dní. Navyše neobsahuje žiadne silikóny a vlasy sú po ňom ľahké a hydratované.

Kľúčové vlastnosti šampónu L'Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay

  • Dôkladne čistí vlasy a pokožku hlavy
  • Dodáva vlasom sviežosť a ľahkosť počas 72 hodín
  • Hydratuje vlasy

Doplnenie a špecifikácia šampónu ĽORÉAL? Paris Elseve Extraordinary Clay:

Použitie:
Šampón naneste na vlhké vlasy ako druhý krok starostlivosti Elseve Extraordinary Clay. Jemne vmasírujte a následne dôkladne opláchnite. Ako ďalšiu starostlivosť použite balzam Elseve Extraordinary Clay.

Zloženie:
Aqua/water, Sodium laureth sulfate, Coco-betaine, Glycol distearate, Sodium chloride, Cl 42090/blue 1, Cl 14700/red 4, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Eucalyptus globulus leaf oil, Sodium benzoate, Sodium hyaluronate, Sodium hydroxide, PPG- 5-ceteth-20, Argilla/magnesiumm aluminum silicate, Salicylic acid, Fumaric acid, Linalool, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Montmorillonite, Kaolín, Alpha-Isomethyl ionone, Piroctone olamine, Carbomer, Geraniol, Octyldodecanol, Citronellol, Citric acid, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, tento sampon mi doporucili miesto starého v tmavomodrej flasticke, no mozem povedat, ze ja absolutne neucinný, praveze naopak. som sklamaná . chcem sa spýtat na ten povodný antidrull shampoo mit sellenium - ci je mozne ho niekde vobec este dostať. Ten bol velmi kvalitný a účinný. Bohuzial ako vsetko kvalitne a účinne sa nedá zohnať. dakujem za odpoved

Diskusia a poradňa k ĽORÉAL Elséve Extraordinary Clay 400 ml
Príslušenstvo pre ĽORÉAL Elséve Extraordinary Clay 400 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS ELSEVE Extraordinary Clay 400 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií