PET PET

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 125 ml

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 125 ml
5 1 hodnotení
Sérum na vlasy na suché a poškodené vlasy, vhodné na výživu a regeneráciu vašich vlasov, bez parabénov, bez silikónov, s prírodnými olejmi a s vitamínmi
Kód:  VLS790 Produktové číslo:  3600523371167
ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 125 ml Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 125 ml

Bezoplachový vlasový elixír ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strenght Cure s objemom 125 ml so sviežou a povzbudivou vôňou je špeciálne vyvinutý pre oslabené vlasy. Predstavuje účinnú vlasovú kúru, ktorá vlasy posilňuje od korienkov po končeky a chráni pred každodennými agresívnymi vplyvmi. Obmedzuje štiepenie a lámavosť vlasov. Dodáva im výživu, obnovuje farbu a navracia lesk. Jeho zloženie je obohatené o olej z koriandra, kokos a sóju, ktoré sú spracované ekologickým chemickým procesom. Prípravok neobsahuje silikóny, parabény, ani umelé farbivá.

Aktívne látky:
Olej zo semienok koriandru je 100% biologicky odbúrateľný a obnoviteľný, výnimočne bohatý na vyživujúce tukové zložky, ako je Omega 6. S rastlinným komplexom intenzívne obnovuje a posilňuje oslabené a poškodené vlasy.

Účinky:
Výsledkom aplikácie vlasového elixíru ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strenght Cure sú dokonale vyživené, posilnené a odolné vlasy, príjemne voňajúce osviežujúcou vôňou s ľahkými akcentmi.

Použitie:

Kedykoľvek počas dňa podľa potreby aplikujte niekoľko kvapiek prípravku do mokrých alebo suchých vlasov.

Zloženie:
Aqua/water, Quaternium-87, Cocos nucifera oil/coconut oil, Sodium benzoate, Stearyl alcohol, PPG-1 trideceth-6, Eugenol, Behentrimonium chloride, Polyquaternium-37, Polysorbate 20, Polyquaternium-11, Limonene, Linalool, Candelilla cera/candelilla wax, Pentaerythrityl- tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Benzyl salicylate, Benzyl alcohol, Propylene glycol, Isopropyl alcohol, Caprylyl glycol, Alpha-isomethyl ionone, Paraffinum liquidum/mineral oil, Geraniol, Acrylates copolymer, Sorbitan Oleate, Coriandrum sativum seed oil/Coriander seed oil, Citric acid, Citral, Citronellol, Glycine soja oil/soybean oil, Parfum/fragrance

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure 125 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Botanicals Fresh Care Coriander Strength Cure Serum 125 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LOREAL PARIS Botanicals Fresh Care Koriander Strength Cure 125 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií