AD homeoffice PET

ĽORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil

Zobraziť katalóg
ĽORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil
Sada vlasovej kozmetiky - obsahuje: Šampón pre suché vlasy 250 ml + Maska na vlasy 300 ml
Kód:  VBAL0234 Produktové číslo:  8592807146705
ĽORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Predaj skončil

ĽORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil

Dôkladne vyčistiť pokožku hlavy vám pomôže čistiaci šampón pre suché vlasy L'Oréal Paris Extraordinary Oil. Každodenné jeho používanie dodá vašim vlasom sviežosť trvajúcu po dobu až troch dní. Je bez silikónov a vlasy sú po jeho použití ľahučké ako vtáčie pierko a dokonale hydratované. Šampón naneste na vlhké vlasy, jemne vmasírujte a následne dôkladne opláchnite. Ako ďalší krok v starostlivosti o vaše vlasy použite masku Elseve Extraordinary Oil, ktorá čistiaci účinok šampónu dokončí. Maska nezaťažuje vlasy, pritom ich vyživuje a hydratuje a dodá toľko potrebnú hebkosť a ľahkosť po dobu až 72 hodín.

Kľúčové vlastnosti darčekové sady Loreal PARIS Elseve Extraordinary Oil

  • Darčeková sada pre ženy Elseve Extraordinary Oil so šampónom a maskou
  • Čistiaci šampón pre suché vlasy
  • Maska na vlasy pre výživu a hydratáciu
  • Dlhotrvajúci efekt až 72 hodín
  • Perfektná kombinácia v starostlivosti o vaše vlasy

Loreal PARIS Elseve Extraordinary Oil šampón

Vlastnosti:
Expertná starostlivosť pre suché vlasy. Pocit čistoty a ľahkosti až na 72 hodín. Vyživuje vlasy a pokožku hlavy. Obohatené o 6 vzácnych olejov z kvetov. Vlasy budú hebké, ľahké a žiarivé.

Zloženie:
Aqua / water, Sodium laureth sulfate, Coco-betaine, Laureth-5 carboxylic acid, Cocamide MIPA, Sodium chloride, Cl 19140 / yellow 5, Chamomilla recutita extract / Matricaria flower extract, Cocos nucifera oil / coconut oil, Sodium benzoate, Sodium hydroxide , Sodium cocoate, PEG-55 propylene glycol Oleate, PEG-60 hydrogenated castor oil, polyquaternium-10, Salicylic acid, Helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, Xylose, Nelumbium speciosum extract / nelumbium speciosum flower extract, Linum usitatissimum flower extract, Isostearyl neopentanoate, Amodimethicone, Propylene glycol, Caprylic / Capric triglyceridy, Caramel, Gardena tahitensis flower extract, Rosa canna flower extract, Bisabolol, Methyl cocoate, Citric acid, Hexylene glycol, Glycine soja oil / soybean oil, Parfum / fragrance.

Aplikácia:
Aplikujte na mokré vlasy, jemne premasírujte a opláchnite. Pre lepší výsledok doplňte starostlivosť o ďalšie výrobky z radu Elseve Extraordinary Oil.

Loreal PARIS Elseve Extraordinary Oil maska ??na vlasy

Vlastnosti:
Vlasy sú po užívaní viac regenerované, plné života, jemné, posilnené a žiarivé. Vyživuje vlasy a pokožku hlavy. Obohatené o 6 vzácnych olejov z kvetov.

Zloženie:
Aqua / water, cetearyl alcohol, Paraffinum liquidum / mineral oil, Dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate, Cetyl esters, CI 77891 / Titanium dioxide, CI 77491 / iron oxides, CI 15985 / yellow 6, CI 19140 / yellow 5, Chamomilla recutita extract / Matricaria flower extract, Mica, Cocos nucifera oil / coconut oil, Trideceth-6, chlórhexidínu digluconate, Helianthus annuus seed oil / sunflower seed oil, Nelumbium speciosum extract / nelumbium speciosum flower extract, Linum usitatissimum flower extract, Amodimethicone, Caprylyl glycol, Caprylic / Capric Triglyceride , Caramel, Gardenia tahitensis flower extract, Rosa canina flower extract, Bisabolol, Cetrimonium chloride, BHT, Citric acid, Glycine soja oil / soybean oil, Parfum / fragrance

Aplikácia:
Aplikujte rovnomerne na umyté a uterákom vysušené vlasy do dĺžok, najmä na končeky. Nechajte pôsobiť 2 - 3 minúty, potom opláchnite.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ĽORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ĽORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií