Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Protiplnění

NIVEA Cellular Perfect Skin 40 ml

Zobraziť katalóg
NIVEA Cellular Perfect Skin 40 ml
4,0 1 hodnotení
Pleťové sérum – vďaka najvyššej koncentrácii lumicinolu v rade Cellular PERFECT SKIN vyrovnáva produkciu melanínu v bunkách a pri dlhodobom používaní redukuje pigmentové škvrny a zjednocuje tón pleti. Nočná starostlivosť, doporučený vek: 35+ - 297,50 €/1 l
Kód:  KSPL1579 Produktové číslo:  9005800244242 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

NIVEA Cellular Perfect Skin 40 ml Predaj skončil

NIVEA Cellular Perfect Skin 40 ml

Pleťový krém NIVEA Nočná starostlivosť Cellular Perf. Skin Pleťový krém NIVEA Cellular Perfect Skin patrí k nočnej starostlivosti o pleť, ktorá vašu pleť vyživí, hydratuje a dlhodobo chráni proti vonkajším škodlivým vplyvom. Tento jedinečný prípravok bude vašim spoľahlivým pomocníkom v boji proti vráskam, starnutiu pleti a jej nerovnomernej pigmentácii. Ošetruje vašu pleť v čase nočného odpočinku, keď je pleť upokojená, odlíčená a schopná vstrebávať optimálne množstvo živín a hydratácie. Krém zanechá vašu pleť jemnú, hladkú a nádherne zjednotenú.

Značka Nivea je už dlhé roky synonymom pre kvalitu, jemnosť a štýl. Ako jedna z popredných kozmetických spoločností na svete je Nivea v neustálom kontakte so svojimi zákazníkmi a ponúka im jedinečné a inovatívne výrobky. Táto značka sa teší dôvere zákazníkov po celom svete!

Bohaté zloženie nočného krému obsahuje vysokú koncentráciu lumicinolu, ktorý pri pravidelnom používaní zjednocuje tón pleti. Slnečné svetlo, genetické a hormonálne výkyvy sú faktory, ktoré vyvolávajú nadmernú produkciu melanínu, čo vedie k nerovnomernému zafarbeniu pleti s nástupom pigmentových škvŕn. Lumicinol je účinná látka, ktorá znižuje nadmernú produkciu melanínu v pleti a odstraňuje starecké škvrny aj nerovnomernú pigmentáciu. Ďalšie ošetrujúce látky optimálne vyživujú pleť, viditeľne redukujú vrásky a zlepšujú schopnosť bunkovej obnovy. Výťažky z magnólie odstraňujú drobné vrásky, ktoré vznikajú častou mimikou na unavenej pleti. Viditeľne zvyšujú odolnosť buniek voči oxidačnému stresu a chránia pleť pred predčasným starnutím.

Prípravok je určený pre všetky typy pleti žien nad 35 rokov. Perfektne pleť počas spánku ošetruje a regeneruje. Po prebudení bude vaša pleť nádherne jemná, pevná, prirodzene pružná a zbavená všetkých nedokonalostí starnúcej pleti. Pleť bude krásne osviežená, zjednotená a nebude javiť známky únavy. Starajte sa o svoju pleť pomocou kvalitného krému, aby bola zdravá a prirodzene krásna!

Účinné látky:

  • Výťažky z magnólie – zvyšujú odolnosť pleti proti oxidačnému stresu, odstraňujú drobné vrásky, hydratujú a osviežujú pleť, chránia ju pred predčasným starnutím.
  • Lumicinol - pomáha regulovať produkciu melanínu v pleťových bunkách, obmedzuje vznik stareckých a iných pigmentových škvŕn.

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Odporúčaný vek:
35 +

Použitie:
Nanášajte na čistú pleť každý večer a krúživým pohybom jemne vmasírujte.

Objem:
40 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
40 ml Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Vyživujúci Hotovo!

Objem

Objem
40 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NIVEA Cellular Perfect Skin 40 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Cellular Perfect Skin 40 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií