AlzaPlus+ drogerie Aplikace

Old Spice Citron kazeta

Zobraziť katalóg
Old Spice Citron kazeta
5 4 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Antiperspirant a dezodorant v spreji 125 ml + sprchový gél 250 ml
Kód:  VBAL0174 Produktové číslo:  8001090083869 Stránky výrobcu
Old Spice Citron kazeta Predaj skončil

Old Spice Citron kazeta

Originálnou darčekovou kazetou od výrobcu Old Spice z obľúbenej série Citron zaručene urobíte radosť každému modernému mužovi. Unikátne dizajnové balenie obsahuje sprchovací gél, dezodorant v spreji aj antiperspirant s úžasnou prírodnou vôňou, ktorá prebudí v každom mužovi jeho osobitú stránku. Pocit sviežosti dodáva čerstvá limetka v kombinácii s podmanivou vôňou sandalového dreva. Kozmetická súprava pre odvážneho, divokého a rozhodné muža zaručene nikdy nesklame!

 

Kľúčové vlastnosti

  • Set je vhodný pre všetky typy pleti
  • Energická vôňa limety a santalového dreva
  • Pre trvalý pocit sviežosti a čistoty
  • Vôňa, ktorá priťahuje ženy a dodáva mužom odvahu a pocit sebaistoty

Sprchový gél pre sebavedomých mužov

V darčekovom sete nájdete pánsky sprchový gél s objemom 250 ml, ktorý zaujme energickou citrusovou vôňou a zabezpečuje trvalý pocit sviežosti a čistoty. Príjemná gélová konzistencia sa jednoducho nanáša. Pokožku hĺbkovo vyživuje, hydratuje a prevonia. Prípravok je určený pre náročných mužov, ktorí radi zdolávajú nové výzvy a túžia sa ocitnúť v strede pozornosti. Sprchový gél je vhodný pre každodenné používanie a bol špeciálne vyvinutý pre všetky typy pokožky.

Antiperspirant a dezodorant v spreji s energickou vôňou

Samozrejmosťou je pánsky antiperspirant v kombinácii s dezodorantom v spreji s objemom 125 ml. Vďaka praktickému baleniu sa veľmi ľahko aplikuje. Aktívna zložka efektívne zabraňuje poteniu a zároveň ochraňuje pred nepríjemným zápachom až po dobu 24 hodín. Povznášajúci mužná vôňa dodáva pocit sebaistoty, odvahy a sviežosti. Nechajte sa nabiť pozitívnou energiou a prebuďte v sebe naozajstného gentlemana, ktorý priťahuje pozornosť žien.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Old Spice Citron kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Citron kazeta.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií