AlzaPlus+ děti Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Old Spice Whitewater kazeta

Zobraziť katalóg
Old Spice Whitewater kazeta
4,9 7 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Sprchový gél 250 ml + Deodorant v spreji 125 ml + voda po holení 100 ml
Kód:  VBAL0170 Produktové číslo:  8001090083586 Stránky výrobcu
Old Spice Whitewater kazeta Predaj skončil

Old Spice Whitewater kazeta

Darčeková sada od popredného výrobcu Old Spice z populárnej série Whitewater zaručene poteší každého moderného muža. V originálnom dizajnovom balení nájdete sprchový gél, dezodorant aj vodu po holení s príjemnou a sviežou vôňou, ktorá prebudí v každom mužovi jeho sebavedomé ja. Praktický kozmetický set s vôňou pre odvážneho, príťažlivého a rozhodného muža zaručene nesklame!

Kľúčové vlastnosti

  • Set je vhodný pre všetky typy pleti
  • Komplexná starostlivosť s intenzívnou vôňou pre skutočných mužov
  • Pre trvalý pocit sviežosti a čistoty
  • Vôňa, ktorá priťahuje ženy a dodáva mužom odvahu a energiu

Ošetrujúci sprchový gél

Darčeková kazeta obsahuje sprchovací gél s objemom 250 ml, ktorý vyniká úžasnou vôňou a zaisťuje pocit sviežosti a čistoty až po dobu 7 hodín. Príjemná gélová konzistencia sa ľahko nanáša a následne pokožku dokonale vyživuje a hydratuje. Prípravok je určený pre náročných mužov, ktorí si potrpia na pocit luxusu a chcú sa neustále cítiť sviežo. Sprchový gél je vhodný pre každodenné používanie a bol špeciálne vyvinutý pre všetky typy pokožky. 

Dezodorant v spreji pre pocit istoty

Samozrejmosťou je aj obľúbený pánsky dezodorant v spreji s objemom 125 ml. Vďaka praktickému baleniu sa veľmi ľahko aplikuje. Dezodorant z radu Whitewater veľmi účinne a dlhodobo ochraňuje pred potením a nepríjemným zápachom. Intenzívna energická vôňa dodá mužovi pocit sebaistoty, odvahy a sviežosti, ktorý mu pomôže zdolávať prekážky počas celého dňa.

Osviežujúca voda po holení

Old Spice posilňuje dôveru mužov a priťahuje pozornosť žien. Vďaka unikátnej vode po holení s objemom 100 ml sa môže každý cítiť príjemne, mužne a sviežo. Povznášajúci vôňa nabíja energiou a umožňuje vyniknúť v dave. Zobuďte v sebe naozajstného gentlemana a vyskúšajte jedinečnú intenzívnu vôňu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Old Spice Whitewater kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Whitewater kazeta.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií