AD homeoffice Protiplnění

Old Spice WolfThorn kazeta malá

Zobraziť katalóg
Old Spice WolfThorn kazeta malá
Darčeková sada kozmetiky obsahuje: Deodorant v spreji 125 ml + voda po holení 100 ml
Kód:  VBAL0173 Produktové číslo:  8001090083661 Stránky výrobcu
Old Spice WolfThorn kazeta malá Predaj skončil

Old Spice WolfThorn kazeta malá

Darčekovou sadou od popredného výrobcu Old Spice z obľúbenej série WolfThorn zaručene potešíte každého moderného muža. V unikátnom dizajnovom balení nájdete dezodorant v spreji a vodu po holení s príjemnou a zároveň nespútanou vôňou, ktorá prebudí v každom mužovi jeho neskrotnej ja. Kozmetický set s vôňou pre odvážneho, divokého, príťažlivého a rozhodného muža zaručene nikdy nesklame!

Kľúčové vlastnosti

  • Set je vhodný pre všetky typy pleti
  • Komplexná starostlivosť s intenzívnou divokou vôňou pre neskrotného muža
  • Pre trvalý pocit sviežosti a čistoty
  • Vôňa, ktorá priťahuje ženy a dodáva mužom odvahu a pocit sebaistoty

Dezodorant v spreji s energickou vôňou

Obľúbený pánsky dezodorant v spreji s objemom 125 ml bol špeciálne vyvinutý pre mužov, ktorí sa radi ocitajú v strede pozornosti. Vďaka praktickému baleniu sa veľmi ľahko aplikuje. Dezodorant z radu WolfThorn efektívne a dlhodobo ochraňuje pred potením a nepríjemným zápachom. Intenzívna vôňa dodá mužovi pocit sebaistoty, odvahy a sviežosti, ktorý mu pomôže zdolávať prekážky počas dňa aj celého večera. Dezodorant je navyše bez obsahu škodlivých freónov.

Osviežujúca voda po holení

Old Spice vzbudzuje dôveru u mužov a priťahuje pozornosť žien. Vďaka luxusnej vode po holení s objemom 100 ml sa môže každý muž cítiť príjemne, uvoľnene a sviežo. Povznášajúca vôňa nabíja energiou aj uprostred večera a vďaka nej rozhodne nezapadnete v dave. Prebuďte v sebe svoju divokú stránku a vyskúšajte jedinečnú intenzívnu vôňu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Old Spice WolfThorn kazeta malá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE WolfThorn kazeta malá.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií