Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Effaclar

PALMOLIVE Naturals Olive set

Zobraziť katalóg
PALMOLIVE Naturals Olive set
5 10 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky Tartalmaz: tusfürdő és folyékony szappan - 0,93 €/100 ml
Kód:  KSDS1333 Produktové číslo:  8718951459854

PALMOLIVE Naturals Olive set

Darujte relaxačnú kozmetickú súpravu PALMOLIVE Naturals Olive set. Súprava obsahuje dva produkty: sprchový gél a tekuté mydlo. Sprchový gél aj tekuté mydlo majú opojnú vôňu olív a poskytnú vašej pokožke dostatočnú hydratáciu. Sprchový gél obsahuje výťažky z olív a aloe vera. Tekuté mydlo má jemné zloženie, ktoré zabraňuje vysúšaniu pokožky.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy PALMOLIVE Naturals Olive set

  • Súprava obsahuje sprchovací gél a tekuté mydlo
  • Kozmetická súprava je v papierovej kazete
  • Súprava je vhodná ako darček
  • Sprchový gél aj tekuté mydlo majú príjemnú vôňu olív
  • Tekuté mydlo zanecháva ruky hebké a hydratované

PALMOLIVE sprchový gél Naturals Olive Milk 500 ml

Sprchové mlieko z radu Palmolive Naturals obsahuje zvláčňujúce mlieko a 100 % prírodné výťažky z olív a aloe vera. Zanecháva na pokožke dlhodobý pocit hydratácie a zjemnenia.

PALMOLIVE tekuté mydlo Naturals Olive Milk 300 ml

Starostlivé a pravidelné umývanie rúk mydlom patrí k základným hygienickým návykom. Tekuté mydlo Palmolive Naturals Olive Milk s pumpičkou šetrne a jemne ruky čistí a zbavuje ich všetkých nečistôt. Prípravok na umývanie rúk s príjemnou vôňou je obohatený o výťažky z olív. Jeho jemné zloženie zabraňuje vysúšaniu pokožky, pokožku zvláčňuje a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Výťažky z olív obsahujú dôležité antioxidanty, ktoré čistia a chránia pokožku. Mydlo účinne hydratuje pokožku do hĺbky a obnovuje jej pružnosť. Navodzuje príjemný pocit sviežosti a dokonalej čistoty. Vaše ruky budú hodvábne jemné a nádherne hladké.

Zloženie:
Sprchový gél Palmolive Naturals Olive Milk:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Parfum, Lauryl hydroxysultaine, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Glycol distearate, Glycerin, Polyquaternium-7, Citric acid, Coco-glucoside, Tetrasodium EDTA, PEG-150pentaerythrityl tetrastearate, Glyceryl oleate, Glyceryl stearate, PPG-2 hydroxyethyl cocamide, Lactose, Whey protein, Sine adipe lac, Olea europaea fruit oil, Alpha-isomethyl ionone, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Tekuté mydlo Palmolive Naturals Olive Milk:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Cocamide MEA, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Parfum, Polyquaternium-7, Styrene/acrylates copolymer, Citric acid, Tetrasodium EDTA, Lactose, Whey protein, Sine adipe lac,Olea europaea fruit oil, Butylphenyl methylpropional, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Objem
550 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Mydlo, Sprchový gél Hotovo!

Objem

Objem
550 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Mydlo, Sprchový gél Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PALMOLIVE Naturals Olive set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Naturals Olive set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PALMOLIVE Naturals Olive set.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií