PET MPLA318265

PIZ BUIN Moisturizing Lotion duo SPF10/20 300 ml

Zobraziť katalóg
PIZ BUIN Moisturizing Lotion duo SPF10/20 300 ml
Mlieko na opaľovanie – hydratačné, ľahké, chráni pokožku pred predčasným starnutím vplyvom slnečného žiarenia, vodoodolné
Kód:  KSPO0296 Produktové číslo:  3574661039633 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Moisturizing Lotion duo SPF10/20 300 ml Predaj skončil

PIZ BUIN Moisturizing Lotion duo SPF10/20 300 ml

Pokožku je treba chrániť pred slnkom v každom ročnom období. Praktické balenie hydratačného mlieka PIZ BUIN Moisturizing Lotion duo vám ponúka faktory 10 a 20 v spojených nádobkách s objemom 200 a 100 ml. Spoľahlivo vás ochráni proti UVA a UVB lúčom. Mlieko je odolné voči vode aj potu. Vďaka ľahkej konzistencii sa ľahko rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Toto jedinečné balenie mlieka na opaľovanie PIZ BUIN so sebou ľahko pribalíte na cesty a budete tak s jedinou fľaštičkou pripravení na rozličnú intenzitu slnečného žiarenia.

Kľúčové vlastnosti mlieka na opaľovanie PIZ BUIN Moisturizing Lotion duo

  • Praktické balenie prípravkov s SPF 10/20
  • Ochráni proti UVA a UVB lúčom
  • Stará sa o pokožku a zanecháva ju hydratovanú
  • Mlieko PIZ BUIN je odolné voči vode aj potu
  • Ľahká a vláčna konzistencia
  • Obsahuje technológiu Helioplex, vitamín E a hydratačný komplex

Ochrana a starostlivosť s hydratačným mliekom PIZ BUIN

Mlieko na opaľovanie PIZ BUIN je obohatené technológiou Helioplex, ktorá zaisťuje bunkovú ochranu pred škodlivým žiarením. Vitamín E pôsobí ako prevencia proti starnutiu pokožky a účinne bojuje proti voľným radikálom. Navyše má v sebe toto opaľovacie mlieko hydratačný komplex zamedzujúci vysušovaniu a lúpaniu pokožky, takže ho môžu bez obáv používať aj majitelia suchej kože.

Použitie:
Aplikujte na pokožku približne 20 minút pred pobytom na slnku. Opakujte podľa potreby, najmä po dlhšom kúpaní alebo po osušení uterákom.

Zloženie:
Aqua, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Octocrylene, Dicaprylyl Carbonate, VP/Eicosene Copolymer, Butylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), PPG-5-Ceteth-20, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Chrysanthemum Parthenium Flower Extract, Pentylene Glycol, Potassium Lactate, Propylene Glycol, Dicetyl Phosphate, Ceteth-10 Phosphate, Decyl Glucoside, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Acrylates/C12-22 Alkyl Methacrylate Copolymer, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, BHT, Tocopherol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PIZ BUIN Moisturizing Lotion duo SPF10/20 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Moisturizing Lotion duo SPF10/20 300 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií