AlzaPlus+ děti MPLA318265

PIZ BUIN Wet Skin Transparent Sun Spray SPF30 150 ml

Zobraziť katalóg
PIZ BUIN Wet Skin Transparent Sun Spray SPF30 150 ml
4,7 8 hodnotení
Sprej na opaľovanie – na použitie na vlhkú pokožku, nemastný, transparentný, nesteká
Kód:  KSOP0086h Produktové číslo:  3574661029146

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PIZ BUIN Wet Skin Transparent Sun Spray SPF30 150 ml Predaj skončil

PIZ BUIN Wet Skin Transparent Sun Spray SPF30 150 ml

Sprej na opaľovanie Piz Buin Wet Skin Transparent Sun Spray SPF30 je revolučný prípravok na opaľovanie, ktorý môžete použiť aj na vlhkú pleť ihneď po kúpaní. Tento sprej má ochranný faktor SPF30, ktorý vás spoľahlivo ochráni pred nadmerným pôsobením slnečného žiarenia.

S transparentným sprejom Wet Skin už nemusíte čakať, kým uschnete! Nekompromisná UVA/UVB ochrana ochráni vašu pokožku. Tento špeciálny sprej dokáže preniknúť cez vodu a tak sprej môžete použiť okamžite po kúpaní. Nezanecháva stopy, netvorí kvapky, po nanesení nesteká a spoľahlivo zostane práve tam, kam ste ho naniesli.

Tento prípravok nie je mastný a neobsahuje parabény, nanočastice alebo oxybenzóny. Vďaka sprejovému aplikátoru sa veľmi ľahko nanáša. Sprej nanášajte na pleť kedykoľvek počas dňa a aplikáciu opakujte najmä po kúpaní.

Zverte ochranu svojej pokožky tomuto spoľahlivému spreji na opaľovanie a vaše opálenie bude nielen krásne, ale predovšetkým zdravé!

Ochranný faktor:

SPF 30

Použitie:
Naneste rovnomerne na pokožku celého tela. Opakujte podľa potreby.

Objem:
150 ml

Zloženie:
Alcohol Denat., Dicaprylyl Carbonate, Homosalate, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Etylhexyl Salicylate, Tridecyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octyldodecyl Citrate Crosspolymer, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl triazín, Acrylates / Octylacrylamide Copolymer, Ethyl Methicone, Cetyl Dimethicone / Bis-Vinyldimethicone Crosspolymer, PPG-26, butylénu Glycol, Aqua, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Parfum
 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PIZ BUIN Wet Skin Transparent Sun Spray SPF30 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PIZ BUIN Wet Skin Transparent Sun Spray SPF30 150 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií