PET AD homeoffice

REXONA Williams pánska kazeta so slúchadlami

Zobraziť katalóg
REXONA Williams pánska kazeta so slúchadlami
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Rexona Men Motionsense Williams racing antiperspirant sprej pre mužov 150 ml + Rexona sprchový gél Sport Energy 250 ml + Rexona slúchadlá
Kód:  VBAL0138 Produktové číslo:  8710908601163 Stránky výrobcu
REXONA Williams pánska kazeta so slúchadlami Predaj skončil

REXONA Williams pánska kazeta so slúchadlami

Pánsky darčekový balíček pre všetkých milovníkov a fanúšikov motošportu. Obsahuje výkonný antiperspirant Williams racing, ktorý poskytuje ochranu aj v najvypätejších momentoch, sprchový gél Sport Energy so sviežou vôňou a ako bonus navyše nájdete v tomto balíčku originálne Rexona slúchadlá.

Obsah balenia:

Rexona Men Motionsense Williams racing antiperspirant 150 ml
Rexona sprchový gél Sport Energy 250 ml
Rexona slúchadlá

Rexona Men Motionsense Williams racing antiperspirant

Výkonný antiperspirant v spreji pre aktívnych mužov. Poskytne maximálnu ochranu aj v najvypätejších momentoch. Perfektne vás ochráni proti poteniu a zápachu až 48 hodín. Patentovaná technológia Motionsense reaguje na váš pohyb. Ide o systém unikátnych mikrokapsúl obsiahnutých v antiperspirantu, ktoré sa z povrchu podpazušia pozvoľna uvoľňujú. Čím viac ste aktívnejší tým viac sa uvoľní. 

Použitie:
Aplikujte kedykoľvek počas dňa na pokožku v podpazuší.

Zloženie:
-Bután, izobután, Propane, Aluminum Chlorohydrate, CYCLOPENTASILOXANE, PPG-14 butyl éter, Parfum, Disteardimonium hectorite, BHT, Propylene carbonate, Caprylic / Capric trglyceride, Gelatin crosspolymer, Cellulose gúm, Sodium benzoate, Hydrated silica, Voda, Sodium starch octenylsuccinate, maltodextrín, Hydrolysed corn starch, Silica, Alpha-Isomethyl ionone, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Objem: 150ml

Rexona Sport Energy sprchový gél

Sprchový gél Sport Energy bol vyrobený špeciálne pre potreby mužskej pokožky, ktorú chráni pred jej vysušením. Použiť sa ho dá nielen na telo, ale tiež aj na vlasy. Jeho podmanivá vôňa vám dodá pocit sviežosti a pohodlie po celý deň.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Glycerín, Sodium lactate, Allantoin, Maris sal, polyquaternium-7, Foeniculum vulgare seed extract, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Trideceth-9, Citric acid, Lactic acid, sodium benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl alcohol, Benzyl salicate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linallol, Cl 17200, Cl 42053

Použitie:
Naneste malé množstvo gélu na žinku alebo priamo do dlane. Napeňte a vmasírujte do pokožky tela a vlasov, potom dôkladne zmyte.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre REXONA Williams pánska kazeta so slúchadlami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REXONA Men Williams pánská kazeta se sluchátky.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií