AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

SANYTOL Dezinfekcia do obuvi 3× 150 ml

Zobraziť katalóg
SANYTOL Dezinfekcia do obuvi 3× 150 ml
Sprej – do obuvi, hubí 99.9% baktérií, vírusov a plesní, ktoré sú zdrojom nielen zápachu, ale aj ochorenia kože nôh - 4,97 €/ks
Kód:  OBV0170s Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SANYTOL Dezinfekcia do obuvi 3× 150 ml Predaj skončil

SANYTOL Dezinfekcia do obuvi 3× 150 ml

Udržujte svoje topánky špičkovo hygienické a voňavé vďaka dezinfekcii do obuvi od Sanytolu. Sprej je natoľko účinný, že vás dokáže zbaviť 99,9 % všetkých baktérií, vírusov aj plesní, ktoré sú zodpovedné za zápach aj ochorenie kože nôh. Dezinfekcia Sanytol do obuvi efektívne pomáha proti zápachu vďaka aktívnemu činidlu. Tento prostriedok navyše nezanecháva škvrny, neodfarbuje a príjemne vonia. Balenie obsahuje 3× 150 ml.

 

Kľúčové vlastnosti dezinfekcie do obuvi v spreji SANYTOL, 3× 150 ml

  • Sanytol v spreji ničí 99,9 % všetkých baktérií, vírusov aj plesní
  • Dezinfekcia do obuvi vám pomôže predchádzať ochoreniu kože nôh
  • Aktívne činidlo prípravku efektívne bojuje proti zápachu
  • Sprej Sanytol do obuvi nezanecháva škvrny a neodfarbuje
  • Prípravok príjemne vonia
  • Balenie obsahuje 3× 150 ml

Zloženie:
Biocídna účinná látka (PT2/AE) biphenol 4 g/kg (EC 201-993-5),> 30 % alifatické uhľovodíky, dezinfekčné prostriedky, parfumy (linalool, hexyl cinnamal, d-limonene).

Upozornenie:
Mimoriadne horľavý aerosól. Nádoba je pod tlakom: pri zahrievaní sa môže roztrhnúť. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Nepožívať. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom, horúcimi povrchmi, iskrami, otvoreným ohňom a inými zdrojmi zapálenia. Zákaz fajčenia. Nestriekajte do otvoreného ohňa alebo iných zdrojov zapálenia. Neprepichujte alebo nespaľujte ani po použití. PO POŽITÍ: Ak sa necítite dobre, volajte Toxikologické informačné stredisko. ZASIAHNUTIE OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené, a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplote presahujúcej 50 °C. Používajte iba v dobre vetraných priestoroch. Nevdychujte pary.

 

Parametre a špecifikácia

Druh prípravku
Deodorant do topánok Hotovo!

Druh prípravku

Druh prípravku
Deodorant do topánok Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SANYTOL Dezinfekcia do obuvi 3× 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SANYTOL Dezinfekce do obuvi 3 x 150 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií