AD homeoffice PET

SCHWARZKOPF GLISS KUR Fiber Therapy 400 ml

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF GLISS KUR Fiber Therapy 400 ml
4,9 23 hodnotení
Šampón – regeneračný pre vlasy namáhané farbením a stylingovými úpravami.
Variant
Kód:  VLS586 Produktové číslo:  9000101058857 Stránky výrobcu
SCHWARZKOPF GLISS KUR Fiber Therapy 400 ml Predaj skončil

SCHWARZKOPF GLISS KUR Fiber Therapy 400 ml

Regeneračný šampón je vhodný pre vlasy namáhané farbením a stylingovými úpravami. Vďaka svojej špeciálnej technológii obnovuje narušené väzby vo vlasovej štruktúre, navracia vlasom ich pružnosť a zdravý vzhľad. Je veľmi šetrný k vlasom, nezaťažuje vlasové vlákna, dokonale čistí vlasy aj pokožku hlavy. Šampón zaisťuje dlhodobú kvalitu vlasov, a to až počas 24 umytí po aplikácii pri použití v kombinácii s regeneračnou maskou. Pravidelným používaním šampónu sa odolnosť a ochrana vlasov zlepšuje. Doprajte svojim vlasom starostlivosť zodpovedajúcu ich zaťaženiu, vaše vlasy budú zdravé, pružné a krásne!

Vlastnosti šampónu

  • Účinne odstraňuje nečistoty a prebytočný kožný maz z vlasov
  • Obnovuje narušenú štruktúru vlasu
  • Hydratuje a vyživuje vlasové vlákna a pokožku hlavy
  • Chráni vlasy pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi
  • Osviežuje, posilňuje a spevňuje vlasové vlákna
  • Zanecháva vlasy pružné, jemné a lesklé

Revolučná vlasová starostlivosť

Gliss Kur Fiber Therapy je nový rad regeneračnej vlasovej starostlivosti, určený na domáce použitie. Tento kozmetický rad zahŕňa 5 produktov: regeneračný čistiaci šampón a balzam, expresný regeneračný balzam, regeneračnú masku a olejový sprej. Gliss Kur Fiber Therapy obsahuje unikátnu technológiu Omegaplex®, ktorá jedinečným spôsobom obnovuje narušené väzby vo vlasovej štruktúre, a tak vlasy získavajú späť svoju prirodzenú silu, pružnosť a zdravý vzhľad. Zároveň táto technológia zaisťuje dlhodobú ochranu vlasov pred farbením, tepelným stylingom a inými vonkajšími škodlivými vplyvmi. Pre zdravé a krásne vlasy používajte profesionálnu vlasovú starostlivosť!

Účinné látky:

  • Technológia Omegaplex® – obnovuje poškodené väzby vo vlasovej štruktúre, vlasové vlákno je dlhodobo chránené pred budúcimi negatívnymi vplyvmi

Typ vlasov:
Pre vlasy namáhané farbením a stylingovými úpravami.

Použitie:
Naneste šampón na vlhké vlasy a jemnou masážou vytvorte penu. Po umytí dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, PEG-7 glyceryl cocoate, Sodium chloride, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Magnesium chloride, Magnesium citrate, Amodimethicone/morpholinomethyl silsesquioxane copolymer, Hydrolyzed keratín, Panthenol, Cocodimonium hydroxypropyl Hydrolyzed keratín, Simmondsia chinensis seed oil, Disodium cocoamphodiacetate, glycol distearate, Citric acid, Sodium benzoate, Dimethicone, Cocamide MEA, Parfum, Laureth-4, PEG-40 hydrogenated castor oil, hydrogenated castor oil, PEG-120 metyl glucose dioleate, Laureth-23, Glycerín, Propylene glycol, Limonene , Linalool, Trideceth-5, Sodium sulfate.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF GLISS KUR Fiber Therapy 400 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF GLISS KUR Fiber Therapy Shampoo 400 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií