PET AD homeoffice

SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Raspberry kazeta

Zobraziť katalóg
SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Raspberry kazeta
Darčeková sada – obsahuje: Šampón 250ml + Kondicionér 200ml
Kód:  VBAL0395 Produktové číslo:  9000101204599 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Raspberry kazeta Predaj skončil

SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Raspberry kazeta

Nechajte sa okúzliť výnimočnou vôňou malín, ktorá vám aj počas zimných večerov pripomenie slnečné letné dni. Darčeková súprava SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Raspberry obsahuje šampón a kondicionér s výťažkom z malín a výživným slnečnicovým olejom. Prírodné zložky vlasy skvele vyživia. Jedinečné zloženie chráni farbené či zosvetlené vlasy, zabraňuje blednutiu farby a zanecháva ich nádherne lesklé. Žiadny kozmetický prípravok z darčekovej súpravy SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Raspberry neobsahuje silikóny ani umelé farbivá. Ponorte sa do sveta krásnych, zdravých vlasov a okúzľujúcej vôňe malín!

Kľúčové vlastnosti darčekovej kazety SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Raspberry

  • Súprava obsahuje šampón a kondicionér
  • Špeciálne zloženie pre farbené a zosvetlené vlasy
  • Oslnivá vôňa malín
  • Obsahuje slnečnicový olej
  • Vyživuje vlasy do hĺbky
  • Kazeta SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Raspberry je vhodná ako darček

Zloženie:
Šampón – Aqua, Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Hydrolyzed keratin, Glycine, Panthenol, Helianthus annuus seed oil, Rubus idaeus juice, Disodium cocoamphodiacetate, Sodium benzoate, Citric acid, Polyquaternium-10, Cocamide MEA, Parfum, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-120 methyl glucose dioleate, Glycerin, Propylene glycol

Kondicionér – Aqua, Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Hydrolyzed keratin, Glycine, Panthenol, Rubus idaeus juice, Prunus armeniaca kernel oil, Helianthus annuus seed oil, Isopropyl myristate, Citric acid ,Phenoxyethanol, Stearamidopropyl dimethylamine, Parfum, Isopropyl alcohol, Glyceryl stearate, Sodium methylparaben, Glycerin, Polyquaternium-37, Dicaprylyl carbonate, Lauryl glucoside

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Raspberry kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SCHWARZKOPF SCHAUMA Nature Moments Raspberry kazeta.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií